Timisoara, Aleea F.C. Ripensia

Webcam Timisoara, Aleea F.C. Ripensia Vizualizati aceasta camera web
Webcam Timisoara, Aleea F.C. Ripensia

Rating: 6.3/10(4 votes cast)

 Timisoara, Bulevardul Republicii, statia MOL, live streaming Timisoara, Bulevardul Republicii, statia MOL, live streaming
Acesta camera este amplasata pe Bulevardul Republicii la intersectia cu strada Circumvalatiuniii in apropiere de Piata Victoriei si este orientata catre statia MOL.
Timisoara Bastion Timisoara Bastion
Acesta camera este amplasata in zona Cetatii din Timisoara si are o vedere deosebita asupra Bastionului in apropiere de fantana cu Punctele Cardinale.
Timisoara Bulevardul C.D. Loga, Catedrala Metropolitana Timisoara Bulevardul C.D. Loga, Catedrala Metropolitana

Acesta camera este amplasata pe cladirea Primariei Timisoara si are o vedere deosebita asupra Catedralei Metropolitane in apropiere de Piata Victoriei.

Timisoara Piata Victoriei Timisoara Piata Victoriei
Acesta camera este amplasata in cladirea CCIAT Timisoara si are o vedere deosebita asupra Catedralei Metropolitane din Timisoara in Piata Victoriei.
Timisoara, Bulevardul Republicii Timisoara, Bulevardul Republicii
Acesta camera este amplasata pe Bulevardul Republicii la intersectia cu strada Circumvalatiuniii in apropiere de Piata Victoriei.
More Cameras by Location ... Vizualizeaza mai multe camere din Timisoara ...

Localizare Camera


Incarcare harta... Va rugam asteptati

Incarcare harta... Va rugam asteptati
Descriere Locatie Camera
Timisoara este unul din cele mai mari orase din tara noastra si unul din cele mai importante din punct de vedere economic, cultural si educational, aici avand sediul multe consortiuri internationale care investesc in Romania. Este de asemenea unul din cele mai mari centre universitare din tara, fiind locul unor institutii educationale de nivel superior precum Universitatea Politehnica din Timisoara, Universitatea de Medicina si Farmacie Victor Babes, Universitatea de Vest din Timisoara, etc. Este si un oras cultural, aici venind multi turisti atat din tara cat si din strainatate pentru a vedea peisajul urban incarcat de cladiri istorice si culturale, cum sunt: Catedrala Mitropolitana, Opera, Bastionul Cetatii, Palatul Baroc, Domul si Monumentul Sfintei Treimi, Palatul Dicasterial, Palatul Lloyd, Palatul Loffer, Prima fabrica de bere din Romania, etc.
Timisoara, Aleea F.C. Ripensia Cele mai vizionate camere ...


 
Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos. Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos.
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Propeller
  • Google
  • Technorati
TravelCams va invita sa vizionati camere live din Óntreaga lume si descoperiti cele mai atractive destinatii turistice