Timisoara, Piata Victoriei CCIAT

Webcam Timisoara, Piata Victoriei CCIAT Vizualizati aceasta camera web
Webcam Timisoara, Piata Victoriei CCIAT

Timisoara, Piata Victoriei CCIAT Aceasta camera web este sustinuta de
Banaterra - Enciclopedia Banatului

Rating: 7.0/10(30 votes cast)

 Timisoara, Bulevardul Republicii, statia MOL, live streaming Timisoara, Bulevardul Republicii, statia MOL, live streaming
Acesta camera este amplasata pe Bulevardul Republicii la intersectia cu strada Circumvalatiuniii in apropiere de Piata Victoriei si este orientata catre statia MOL.
Timisoara Bastion Timisoara Bastion
Acesta camera este amplasata in zona Cetatii din Timisoara si are o vedere deosebita asupra Bastionului in apropiere de fantana cu Punctele Cardinale.
Timisoara Bulevardul C.D. Loga, Catedrala Metropolitana Timisoara Bulevardul C.D. Loga, Catedrala Metropolitana

Acesta camera este amplasata pe cladirea Primariei Timisoara si are o vedere deosebita asupra Catedralei Metropolitane in apropiere de Piata Victoriei.

Timisoara Piata Victoriei Timisoara Piata Victoriei
Acesta camera este amplasata in cladirea CCIAT Timisoara si are o vedere deosebita asupra Catedralei Metropolitane din Timisoara in Piata Victoriei.
Timisoara, Aleea F.C. Ripensia Timisoara, Aleea F.C. Ripensia
Aceasta camera web ne ofera imagini live de pe aleea Ripensia din Timisoara, cel mai mare oras din vestul tarii si din judetul Timis si resedinta acestuia, cu o populatie de peste 300.000 de locuitori.
More Cameras by Location ... Vizualizeaza mai multe camere din Timisoara ...

Localizare Camera


Incarcare harta... Va rugam asteptati

Incarcare harta... Va rugam asteptati
Descriere Locatie Camera

Acesta camera este amplasata pe cladirea CCIAT si are o vedere deosebita asupra cladirii Operei Romane din Timisoara in Piata Victoriei.

Camera web ofera video streaming live la rezolutie mare si sunet.

Piaţa Victoriei fostă Piaţa Operei este piaţa centrală a oraşului Timişoara. Este locul unde s-au adunat revoluţionari timişoreni şi unde Timişoara a fost proclamată în 20 decembrie 1989 primul oraş liber din România. La polii opuşi ai pieţei se găsesc la nord Opera, iar la sud Catedrala Mitropolitană. Dinspre Operă spre Catedrală promenada de pe dreapta se numeşte "Corso", iar cea de pe stânga "Surogat". Ambele au ansambluri arhitecturale de importanţă istorică.

"Corso" este denumirea promenadei care porneşte de la Operă spre Catedrală, pe partea dreaptă. În trecut acesta era locul de plimbare al înaltei societăţi timişorene, bine iluminat, cu restaurante şi magazine de lux.

Aceasta camera este oferita de catre Banaterra - Enciclopedia Banatului.

Timisoara, Piata Victoriei CCIAT Cele mai vizionate camere ...


 
Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos. Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos.
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Propeller
  • Google
  • Technorati
TravelCams va invita sa vizionati camere live din Óntreaga lume si descoperiti cele mai atractive destinatii turistice