Constanţa, Piaţa Ovidiu

Webcam Constanţa, Piaţa Ovidiu Vizualizati aceasta camera web
Webcam Constanţa, Piaţa Ovidiu

Rating: 7.0/10(18 votes cast)

Acvariu Constanta Acvariu Constanta
Acvariul din Constanta este prima componenta a Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii din Constanta, fiind si primul de gen din Romania, inaugurat la 1 mai 1958.
Biserica Romano - Catolica Sf. Anton de Padova Biserica Romano - Catolica Sf. Anton de Padova
Biserica romano-catolica "Sfantul Anton de Padova" este situata in zona central- istorica a orasului Constanta, in apropiere de Moscheea Carol I si Catedrala Sfintii Petru si Pavel.
Catedrala Ortodoxa Sf. Petru si Pavel Catedrala Ortodoxa Sf. Petru si Pavel
Catedrala Sf. Petru si Pavel este un lacas de cult ortodox, situata in zona peninsulara a orasului Constanta.
Cazino Constanta Cazino Constanta
Cazinoul este unul dintre cele mai reprezentative simboluri ale orasului Constanta, fiind construit pe faleza in 1909 si inaugurat in 1910.
Constanţa, Casa de Cultură Constanţa, Casa de Cultură
Camera este amplasata in zona Casei de Cultura din Municipiul Constanta si ofera imagini live din intersectia Casei de Cultura.
More Cameras by Location ... Vizualizeaza mai multe camere din Constanta ...

Localizare Camera


Incarcare harta... Va rugam asteptati

Incarcare harta... Va rugam asteptati
Descriere Locatie Camera
Camera web amplasata in Piata Ovidiu din Constanta ne ofera imagini inedite din acest superb municipiu situat pe malul Marii Negre. Constanta este unul din cele mai mari orase din Romania avand o populatie ce se invarte in jurul a 310.000 locuitori, cu un numar care creste in timpul verii datorita fluxului urias de turisti ce sosesc in oras pentru a petrece o vacanta de neuitat pe plajele aflate in apropiere. Pe langa functia turistica, orasul constanta are si functia de transport, fiind cel mai mare port al Marii Negre si al patrulea din Europa. In judetul Constanta se afla prima zona metropolitana organizata din tara, care este compusa din 14 localitati, ce cuprinde municipiul Constanta, alte 5 orase si 8 comune. Aceasta zona are aproximativ 550.000 locuitori.
Constanţa, Piaţa Ovidiu Cele mai vizionate camere ...


 
Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos. Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos.
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Propeller
  • Google
  • Technorati
TravelCams va invita sa vizionati camere live din Óntreaga lume si descoperiti cele mai atractive destinatii turistice