Eforie Nord, oras

Webcam Eforie Nord, oras Vizualizati aceasta camera web
Webcam Eforie Nord, oras

Rating: 9.3/10(15 votes cast)

Eforie Nord, plaja Eforie Nord, plaja
Aceasta camera web ne ofera imagini din statiunea Eforie Nord situata pe malul Marii Negre in Judetul Constanta. Imaginile ne ofera o ilustrare a frumoasei plaje aflate in zona.
Eforie Nord, plaja 2 Eforie Nord, plaja 2
Va invitam sa urmariti aceste imagini splendide oferite de camera web live amplasata in statiunea de pe malul Marii Negre, Eforie Nord. Imaginile ilustreaza o panorama superba asupra apelor marii.
Statiunea Turistica Eforie Nord Statiunea Turistica Eforie Nord
Statiunea Turistica Eforie Nord a fost infintata in 1894, cand Eforia Spitalelor Civile din Bucuresti a construit aici un sanatoriu balneoclimateric. De atunci, Eforie Nord este una ditre cele mai apreciate statiuni de pe litoralul Marii Negre.
More Cameras by Location ... Vizualizeaza mai multe camere din Eforie Nord ...

Localizare Camera


Incarcare harta... Va rugam asteptati

Incarcare harta... Va rugam asteptati
Descriere Locatie Camera
Situata pe malul Marii Negre, statiunea Eforie Nord este una din cele mai frecvent vizitate de turisti de pe intreg litoralul romanesc al Marii Negre. Aceasta, pe langa celelalte statiuni de la mare, are avantajul ca tine turisti pe tot parcursul anului, nu numai pe durata sezonului estival, datorita complexului de tratare a bolilor, prin efectul curativ al bailor, care este deschis pe tot parcursul anului.
Eforie Nord, oras Cele mai vizionate camere ...


 
Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos. Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos.
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Propeller
  • Google
  • Technorati
TravelCams va invita sa vizionati camere live din Óntreaga lume si descoperiti cele mai atractive destinatii turistice