Eforie Nord, plaja

Webcam Eforie Nord, plaja Vizualizati aceasta camera web
Webcam Eforie Nord, plaja

Rating: 7.4/10(30 votes cast)

Eforie Nord, oras Eforie Nord, oras
Eforie Nord se afla situat pe litoralul Marii Negre in judetul Constanta si este una din cele mai vizitate statiuni atat pentru recreere cat si pentru tratarea de boli. Aici se imbina perfect turismul recreativ cu cel balnear.
Eforie Nord, plaja 2 Eforie Nord, plaja 2
Va invitam sa urmariti aceste imagini splendide oferite de camera web live amplasata in statiunea de pe malul Marii Negre, Eforie Nord. Imaginile ilustreaza o panorama superba asupra apelor marii.
Statiunea Turistica Eforie Nord Statiunea Turistica Eforie Nord
Statiunea Turistica Eforie Nord a fost infintata in 1894, cand Eforia Spitalelor Civile din Bucuresti a construit aici un sanatoriu balneoclimateric. De atunci, Eforie Nord este una ditre cele mai apreciate statiuni de pe litoralul Marii Negre.
More Cameras by Location ... Vizualizeaza mai multe camere din Eforie Nord ...

Localizare Camera


Incarcare harta... Va rugam asteptati

Incarcare harta... Va rugam asteptati
Descriere Locatie Camera
Imaginile oferite de camera web din Eforie Nord ne ilustreaza plaja aflata aici. Eforie nord este o populara statiune de la Marea Neagra care atrage un numar foarte mare de turisti in fiecare an, mai ales prin conditiile si facilitatile pe care le pune la dispozitie celor care vin. Are o larga deschidere spre mare si o faleza de peste 30 de metri inaltime care ofera un peisaj superb vizitatorilor. Plaja este una de vis, avand peste 3 kilometri lungime si portiuni in care ajunge si la 100 de metri latime. Statiunea este inconjurata de 30 de hectare de padure care fac ca aerul din jur sa fie de o prospetime foarte ridicata. In total pot fi cazati pana la 19000 de turisti in spatiile de cazare puse la dispozitie in statiune.
Eforie Nord, plaja Cele mai vizionate camere ...


 
Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos. Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos.
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Propeller
  • Google
  • Technorati
TravelCams va invita sa vizionati camere live din Óntreaga lume si descoperiti cele mai atractive destinatii turistice