Eforie Nord, plaja 2

Webcam Eforie Nord, plaja 2 Vizualizati aceasta camera web
Webcam Eforie Nord, plaja 2

Rating: 8.6/10(16 votes cast)

Eforie Nord, oras Eforie Nord, oras
Eforie Nord se afla situat pe litoralul Marii Negre in judetul Constanta si este una din cele mai vizitate statiuni atat pentru recreere cat si pentru tratarea de boli. Aici se imbina perfect turismul recreativ cu cel balnear.
Eforie Nord, plaja Eforie Nord, plaja
Aceasta camera web ne ofera imagini din statiunea Eforie Nord situata pe malul Marii Negre in Judetul Constanta. Imaginile ne ofera o ilustrare a frumoasei plaje aflate in zona.
Statiunea Turistica Eforie Nord Statiunea Turistica Eforie Nord
Statiunea Turistica Eforie Nord a fost infintata in 1894, cand Eforia Spitalelor Civile din Bucuresti a construit aici un sanatoriu balneoclimateric. De atunci, Eforie Nord este una ditre cele mai apreciate statiuni de pe litoralul Marii Negre.
More Cameras by Location ... Vizualizeaza mai multe camere din Eforie Nord ...

Localizare Camera


Incarcare harta... Va rugam asteptati

Incarcare harta... Va rugam asteptati
Descriere Locatie Camera
Localitatea Eforie Nord este situata in judetul Constanta pe malul marii. Aceasta este o importanta statiune turistica ce prezinta o puternica influenta mai ales in randul celor care vin aici pentru tratament, fiind binecunoscut faptul ca proprietatile chimice ale apei intalnite in centrele de tratament au un efect foarte bun asupra celor ce vin sa se trateze. Baza de tratament functioneaza pe tot parcursul anului, fiind tratate fel de feli de boli.
Eforie Nord, plaja 2 Cele mai vizionate camere ...


 
Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos. Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos.
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Propeller
  • Google
  • Technorati
TravelCams va invita sa vizionati camere live din Óntreaga lume si descoperiti cele mai atractive destinatii turistice