Focsani, bvd. Brailei

Webcam Focsani, bvd. Brailei Vizualizati aceasta camera web
Webcam Focsani, bvd. Brailei

Focsani, bvd. Brailei Aceasta camera web este sustinuta de
RCS&RDS

Rating: 2.5/10(4 votes cast)

Focşani, Piaţa Unirii Focşani, Piaţa Unirii
Va invitam sa vizualizati aceste imagini transmise live de camera web amplasata in Piata Unirii din municipiul Focsani, cel mai mare oras din judetul Vrancea cu o populatie de aproximativ 100.000 de locuitori si totodata si resedinta judetului.
Focşani, webcam intersecţia Teatrului Focşani, webcam intersecţia Teatrului
Aceasta camera web va ofera imagini live din municipiul Focşani,  intersecţia Teatrului
More Cameras by Location ... Vizualizeaza mai multe camere din Focsani ...

Localizare Camera


Incarcare harta... Va rugam asteptati

Incarcare harta... Va rugam asteptati
Descriere Locatie Camera
Va invitam sa vizualizati aceste imagini transmise live de pe bulevardul Brailei din municipiul Focsani, cel mai mare oras din judetul Vrancea si resedinta judetului.
Desi atestat documentar din secolul XVI, asezarea de pe Milcov-asa cum mai este cunoscut Focsaniul- este mult mai veche. Sapaturile arheologice efectuate in 1977 in sudul Focsaniului atesta ca vatra actuala a orasului a fost locuita din neolitic, obiectele descoperite apartinand culturii Cris (circa 5000 i.Hr.). Au mai fost descoperite un tezaur dacic din secolul III–II i.Hr. si un tezaur de monede imperiale romane.
Orasul Focsani isi poarta cu mandrie istoria, aceast fiind vizibil chiar si in unele edificii de natura istorica ce inca se gasesc in oras. Focsaniul a fost casa si pentru numeroase personalitati romanesti, cum ar fi arhitectul Ion Mincu, istoricul Constantin C. Giurescu, Cilibi Moise,Anghel Saligny sau Oscar Sager,s.a.
Focsani, bvd. Brailei Cele mai vizionate camere ...


 
Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos. Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos.
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Propeller
  • Google
  • Technorati
TravelCams va invita sa vizionati camere live din Óntreaga lume si descoperiti cele mai atractive destinatii turistice