Mioveni, Fantana Arteziana

Webcam Mioveni, Fantana Arteziana Vizualizati aceasta camera web
Webcam Mioveni, Fantana Arteziana

Rating: 4.0/10(3 votes cast)

Mioveni, Bulevardul Dacia Mioveni, Bulevardul Dacia
Aceasta camera web ne ofera imagini live din zona bulevardului Dacia din Mioveni, un oras situat in partea centrala a judetului Arges, cu o puternica activitate industriala si o economie dezvoltata.
Mioveni, Bulevardul Dacia, blocuri Mioveni, Bulevardul Dacia, blocuri
Va invitam sa vizionati aceste imagini spectaculoase oferite de camera web amplasata in zona bulevardului Dacia din Mioveni, un oras mic dar dezvoltat situat in judetul Arges.
Mioveni, Parcul Tineretului Mioveni, Parcul Tineretului
Aceasta camera web este amplasata in zona Parcului Tineretului din orasul Mioveni din partea centrala a judetului Arges, un oras cu o populatie de 35.000 de locuitori.
Mioveni, Platoul Casei de Cultura a Sindicatelor Mioveni, Platoul Casei de Cultura a Sindicatelor
Va invitam sa vizualizati imagini superbe oferite de camera web live amplasata in zona Platoului Casei de Cultura a Sindicatelor din orasul Mioveni, Judetul Arges.
Mioveni, Primaria, Consiliul Local Mioveni, Primaria, Consiliul Local
Va invitam sa urmariti aceste imagini surprinse de camera web amplasata in orasul Mioveni, care ne ilustreaza vederi din zona cladirilor administrative ale orasului, si anume Primaria si Consiliul Local.
More Cameras by Location ... Vizualizeaza mai multe camere din Mioveni ...

Localizare Camera


Incarcare harta... Va rugam asteptati

Incarcare harta... Va rugam asteptati
Descriere Locatie Camera
Urmariti imagini live cu fantana arteziana a orasului Mioveni, unul dintre cele mai mari orase din judetul Arges.
Orasul Mioveni este situat pe cursul a trei rauri, si anume Argesel, Targului si Doamnei, in subdiviziunea Subcarpatica Getica. Acesta are o istorie de peste 500 de ani, prima atestare documentara fiind in anul 1485.
Cu o economie puternica, datorita prezentei fabricii Dacia- Renault, si beneficiind de resurse naturale semnificative, Mioveniul se situeaza intre primele orase ale tarii, din punct de vedere al cresterii economice.
Traditionala ospitalitate romaneasca alaturi de frumusetea plaiurilor argesene fac din orasul Mioveni un adevarat loc cald si placut pentru toata lumea.
Mioveni, Fantana Arteziana Cele mai vizionate camere ...


 
Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos. Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos.
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Propeller
  • Google
  • Technorati
TravelCams va invita sa vizionati camere live din Óntreaga lume si descoperiti cele mai atractive destinatii turistice