Azuga, telegondola 2

Webcam Azuga, telegondola 2 Vizualizati aceasta camera web
Webcam Azuga, telegondola 2

Azuga, telegondola 2 Aceasta camera web este sustinuta de
Mobotix

Rating: 0.0/10(0 votes cast)

Azuga, panorama Azuga, panorama
Aceasta camera ne ofera imagini superbe din orasul Azuga situat in nordul judetului Prahova. Orasul are o populatie de aproximativ 5.200 de locuitori si indeplineste si functia de statiune turistica montana.
Azuga, panorama Bucegi Azuga, panorama Bucegi
Va invitam sa vizualizati aceste imagini superbe din statiunea montana Azuga, aflata in judetul Prahova. Aceasta camera amplasata aici ne ofera o panorama splendida asupra Muntilor Bucegi.
Azuga, telegondola Azuga, telegondola
Aceasta camera web ne ofera o panorama absolut incantatoare ce ne arata de sus statiunea montana Azuga de la poalele Bucegilor si a muntilor Baiului. Imaginile ne ilustreaza telegondola din oras.
Azuga, webcam Sorica Azuga, webcam Sorica
Aceasta camera ofera o panorama asupra orasului Azuga.
More Cameras by Location ... Vizualizeaza mai multe camere din Azuga ...

Localizare Camera


Incarcare harta... Va rugam asteptati

Incarcare harta... Va rugam asteptati
Descriere Locatie Camera
Statiunea Azuga este situata pe Valea Prahovei, la poalele muntilor Bucegi si Baiului, aflata in imediata vecinatate a culmilor Sorica si Cazacu.
Datorita localizarii sale, Azuga a devenit unul dintre cele mai importante statiuni de schi din Romania, accesul cu telegondola facandu-l usor de accesat pentru turisti.Daca sunteti pasionati de sporturi de iarna, aici va stau la dispozitie 6 partii de schi, o partie de snowboard precum si alte partii de schi fond.
Azuga, telegondola 2 Cele mai vizionate camere ...


 
Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos. Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos.
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Propeller
  • Google
  • Technorati
TravelCams va invita sa vizionati camere live din Óntreaga lume si descoperiti cele mai atractive destinatii turistice


Fatal error: Call to undefined function session_register() in /home/netcam/public_html/templates/site/template_camera_page.php on line 73