Arieseni, partie schi Vartop 2

Webcam Arieseni, partie schi Vartop 2 Vizualizati aceasta camera web
Webcam Arieseni, partie schi Vartop 2

Arieseni, partie schi Vartop 2 Aceasta camera web este sustinuta de
Todeaturism

Rating: 6.7/10(3 votes cast)

Arieseni, partie schi Vartop 1 Arieseni, partie schi Vartop 1
 Aceasta camera este amplasata in zona partiei de schi Vartop din localitatea Arieseni, situata la granita judetelor Bihor si Alba, in Muntii Apuseni, la o altitudine de 950 m.
Arieseni, partie schi Vartop 3 Arieseni, partie schi Vartop 3
Aceasta camera web surprinde imagini de pe partia de schi Vartop din Arieseni,statiune aflata la limita judetelor Alba si Bihor.
Arieseni, telescaun Arieseni, telescaun
Urmariti imagini live oferite de catre camera web care vizualizeaza telescaunul de la partia Vartop din localitatea Arieseni, judetul Alba. Telescaunul este foarte modern si deserveste la urcarea turistilor pe crestele partiei.
Arieseni, telescaun 2 Arieseni, telescaun 2
Camera web amplasata la baza partiei Vartop din localitatea arieseni ne ofera imagini cu reteaua de teleschi existenta aici, care face posibila urcarea turistilor pana in varful partiei desfasurate pe o lungime de 1000 metri si o diferenta de nivel de 200 metri.
More Cameras by Location ... Vizualizeaza mai multe camere din Arieseni ...

Localizare Camera


Incarcare harta... Va rugam asteptati

Incarcare harta... Va rugam asteptati
Descriere Locatie Camera
Partia de schi Vartop este principalul punct de atractie al localitatii Arieseni din timpul iernii, cand durata sezonului propriu-zis de schi tine din luna decembrie pana in martie, chiar aprilie. Partia este una foarte dotata din punct de vedere tehnic, avand telescaun, utilaje de intretinere a zapezii, precum si instalatie de nocturna care este functionala pe durata weekend-ului atunci cand se inregistreaza cel mai mare flux de turisti din timpul saptamanii. Accesul pe partie este permis doar pentru cei care practica sportul cu schi, pentru sanii fiind amenajata o panta mai mica.
Arieseni, partie schi Vartop 2 Cele mai vizionate camere ...


 
Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos. Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos.
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Propeller
  • Google
  • Technorati
TravelCams va invita sa vizionati camere live din Óntreaga lume si descoperiti cele mai atractive destinatii turistice

FB Promo