Arieseni, telescaun

Webcam Arieseni, telescaun Vizualizati aceasta camera web
Webcam Arieseni, telescaun

Arieseni, telescaun Aceasta camera web este sustinuta de
Cotidianul Jurnalul National

Rating: 5.4/10(5 votes cast)

Arieseni, partie schi Vartop 1 Arieseni, partie schi Vartop 1
 Aceasta camera este amplasata in zona partiei de schi Vartop din localitatea Arieseni, situata la granita judetelor Bihor si Alba, in Muntii Apuseni, la o altitudine de 950 m.
Arieseni, partie schi Vartop 2 Arieseni, partie schi Vartop 2
Va invitam sa vizualizati imagini splendide oferite de camera web live amplasata in zona partiei de schi Vartop din localitatea Arieseni situata in Judetul Alba, o localitate asaltata de multi vizitatori mai ales in sezonul zapezii.
Arieseni, partie schi Vartop 3 Arieseni, partie schi Vartop 3
Aceasta camera web surprinde imagini de pe partia de schi Vartop din Arieseni,statiune aflata la limita judetelor Alba si Bihor.
Arieseni, telescaun 2 Arieseni, telescaun 2
Camera web amplasata la baza partiei Vartop din localitatea arieseni ne ofera imagini cu reteaua de teleschi existenta aici, care face posibila urcarea turistilor pana in varful partiei desfasurate pe o lungime de 1000 metri si o diferenta de nivel de 200 metri.
More Cameras by Location ... Vizualizeaza mai multe camere din Arieseni ...

Localizare Camera


Incarcare harta... Va rugam asteptati

Incarcare harta... Va rugam asteptati
Descriere Locatie Camera
Telescaunul denumit si Piatra Graitoare este unul din cele mai moderne din tara avand 4 locuri si o lungime de 1.095 metri. Putand transporta nu mai putin de 1400 de oameni in intervalul de numai o ora, se deplaseaza cu o viteza de 5 metri pe secunda in traseul normal, iar in statii viteza scade la 0,5 metri pe secunda pentru a ajuta la urcarea turistilor.
Arieseni, telescaun Cele mai vizionate camere ...


 
Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos. Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos.
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Propeller
  • Google
  • Technorati
TravelCams va invita sa vizionati camere live din Óntreaga lume si descoperiti cele mai atractive destinatii turistice


Fatal error: Call to undefined function session_register() in /home/netcam/public_html/templates/site/template_camera_page.php on line 73