Arieseni, telescaun 2

Webcam Arieseni, telescaun 2 Vizualizati aceasta camera web
Webcam Arieseni, telescaun 2

Arieseni, telescaun 2 Aceasta camera web este sustinuta de
Cotidianul Jurnalul National

Rating: 5.0/10(1 vote cast)

Arieseni, partie schi Vartop 1 Arieseni, partie schi Vartop 1
 Aceasta camera este amplasata in zona partiei de schi Vartop din localitatea Arieseni, situata la granita judetelor Bihor si Alba, in Muntii Apuseni, la o altitudine de 950 m.
Arieseni, partie schi Vartop 2 Arieseni, partie schi Vartop 2
Va invitam sa vizualizati imagini splendide oferite de camera web live amplasata in zona partiei de schi Vartop din localitatea Arieseni situata in Judetul Alba, o localitate asaltata de multi vizitatori mai ales in sezonul zapezii.
Arieseni, partie schi Vartop 3 Arieseni, partie schi Vartop 3
Aceasta camera web surprinde imagini de pe partia de schi Vartop din Arieseni,statiune aflata la limita judetelor Alba si Bihor.
Arieseni, telescaun Arieseni, telescaun
Urmariti imagini live oferite de catre camera web care vizualizeaza telescaunul de la partia Vartop din localitatea Arieseni, judetul Alba. Telescaunul este foarte modern si deserveste la urcarea turistilor pe crestele partiei.
More Cameras by Location ... Vizualizeaza mai multe camere din Arieseni ...

Localizare Camera


Incarcare harta... Va rugam asteptati

Incarcare harta... Va rugam asteptati
Descriere Locatie Camera
Partia de schi Vartop din Arieseni, judetul Alba, este una din cele mai moderne din Romania, fiind amenajata si ingrijita impecabil si de asemenea fiind si foarte dotata din punct de vedere tehnic, dispunand de numeroase utilaje si masini pentru ingrijirea zapezii, instalatie de nocturna, precum si o retea de telescaun ce are o intindere de 1.095 de locuri pentru cei care vor sa ajunga in varful partiei. Acesta este unul destul de modern avand capacitatea de a debraia, si de asemenea de a micsora viteza in zona statiilor de imbarcare, pentru a face posibila urcarea persoanelor in siguranta.
Arieseni, telescaun 2 Cele mai vizionate camere ...


 
Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos. Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos.
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Propeller
  • Google
  • Technorati
TravelCams va invita sa vizionati camere live din Óntreaga lume si descoperiti cele mai atractive destinatii turistice

FB Promo