Peisaje Bran Moeciu

Prezentare video Peisaje Bran Moeciu pe videoguide.ro
Webcam Peisaje Bran Moeciu Vizualizati aceasta camera web
Webcam Peisaje Bran Moeciu

Peisaje Bran Moeciu Aceasta camera web este sustinuta de
Video guide

Rating: 10.0/10(1 vote cast)

Castelul Bran Castelul Bran
Castelul Bran este localizat pe o stanca in Pasul Bran-Rucar si este un monument deosebit de important atat ca si valoare arhitectonica, cat si ca monument istoric.
Iarna in Bran- Moeciu Iarna in Bran- Moeciu
Zona Bran Moeciu este o zona incantatoare prin varietatea peisajelor si prin salbaticia reliefului, localizata intre muntii Bucegi si muntii Piatra Craiului.
Partia de schi Zanoaga- Bran Partia de schi Zanoaga- Bran
Partia de schi Zanoaga- Bran este amplasata la circa 4 km de centrul localitatii Bran, pe Valea Portii. Statiunea din judetul Brasov a fost inaugurata in 2005.
More Cameras by Location ... Vizualizeaza mai multe camere din Bran ...

Localizare Camera


Incarcare harta... Va rugam asteptati

Incarcare harta... Va rugam asteptati
Descriere Locatie Camera
Zona Bran Moeciu este situata intre Muntii Bucegi si Muntii Piatra Craiului, fiind o zona incantatoare prin varietatea peisajelor si prin salbaticia reliefului.
Odata ajunsi aici, turistii se pot bucura de o varietate de atractii, de trasee si de sporturi extreme ce pot fi practicate in zona. Exista
numeroase trasee turistice ce se deschid spre Muntii Bucegi sau Muntii Piatra Craiului, Cheile Rasnoavei, sau Pestera Dambovicioara. De asemenea se poate practica montain bike, motorcross, alpinism, ski sau plimbari cu ATV-ul.
Pentru cei care isi doresc o vacanta linistita,
vor gasi in zona Bran Moeciu case mandre, aproape de creierul muntilor, ciobani care urca la stana cu oile, peisaje fantastice si oameni primitori.
Peisaje Bran Moeciu Cele mai vizionate camere ...


 
Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos. Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos.
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Propeller
  • Google
  • Technorati
TravelCams va invita sa vizionati camere live din Óntreaga lume si descoperiti cele mai atractive destinatii turistice


Fatal error: Call to undefined function session_register() in /home/netcam/public_html/templates/site/template_camera_page_videoguide.php on line 75