Partia de schi Zanoaga- Bran

Prezentare video Partia de schi Zanoaga- Bran pe videoguide.ro
Webcam Partia de schi Zanoaga- Bran Vizualizati aceasta camera web
Webcam Partia de schi Zanoaga- Bran

Partia de schi Zanoaga- Bran Aceasta camera web este sustinuta de
Video guide

Rating: 10.0/10(1 vote cast)

Castelul Bran Castelul Bran
Castelul Bran este localizat pe o stanca in Pasul Bran-Rucar si este un monument deosebit de important atat ca si valoare arhitectonica, cat si ca monument istoric.
Iarna in Bran- Moeciu Iarna in Bran- Moeciu
Zona Bran Moeciu este o zona incantatoare prin varietatea peisajelor si prin salbaticia reliefului, localizata intre muntii Bucegi si muntii Piatra Craiului.
Peisaje Bran Moeciu Peisaje Bran Moeciu
Zona Bran Moeciu este situata intre Muntii Bucegi si Muntii Piatra Craiului, fiind o zona incantatoare prin varietatea peisajelor si prin salbaticia reliefului.
More Cameras by Location ... Vizualizeaza mai multe camere din Bran ...

Localizare Camera


Incarcare harta... Va rugam asteptati

Incarcare harta... Va rugam asteptati
Descriere Locatie Camera
Partia de schi Zanoaga- Bran este amplasata la circa 4 km de centrul localitatii Bran, pe Valea Portii. Statiunea din judetul Brasov a fost inaugurata in 2005.
Partia are o lungime de 1000 de metri si o diferenta de nivel de circa 150 de metri. Aceasta este dotata cu un teleschi in lungime de 700 de metri, tunuri de zapada artificiala si nocturna. In ceea ce priveste gradul de dificultate, partia ofera multiple variante de coborare, astfel ca aici pot schia atat turistii incepatori, amatorii, cat si schiorii experimentati carora le plac coborarile abrupte si virajele bruste.
La baza partiei din Bran este amplasat un centru de prim-ajutor, o scoala de schi si un centru de inchirieri echipament sportiv. De asemenea, turistii se pot incalzi sau servi o masa tipic transilvaneana intr-unul din restaurantele din zona.
Partia de schi Zanoaga- Bran Cele mai vizionate camere ...


 
Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos. Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos.
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Propeller
  • Google
  • Technorati
TravelCams va invita sa vizionati camere live din Óntreaga lume si descoperiti cele mai atractive destinatii turistice


Fatal error: Call to undefined function session_register() in /home/netcam/public_html/templates/site/template_camera_page_videoguide.php on line 75