Biserica Neagra

Prezentare video Biserica Neagra din Brasov pe videoguide.ro
Webcam Biserica Neagra Vizualizati aceasta camera web
Webcam Biserica Neagra

Biserica Neagra Aceasta camera web este sustinuta de
Video guide

Rating: 0.0/10(0 votes cast)

Belvedere Brasov Belvedere Brasov
Belvedere este o zona de promenada a Brasovului inca din secolul XIX, fiind situata intr-o zona cu vedere panoramica a orasului.
Biserica Evanghelica Fortificata Harman Biserica Evanghelica Fortificata Harman
Biserica Evanghelica Fortificata Harmana fost construita in secolul XIII, istoria acestui loc fiind strans legata de prezenta cavalerilor teutoni.
Biserica Evanghelica Fortificata Prejmer Biserica Evanghelica Fortificata Prejmer
Biserica Evanghelica Fortificata Prejemer se afla situata in localiatatea Prejmer, ce se afla la 10 km de Brasov, pe drumul ce leaga Brasovul de Intorsura Buzaului.
Biserica Evanghelica Fortificata Sanpetru Biserica Evanghelica Fortificata Sanpetru
Biserica Evanghelica Fortificata Sanpetru dateaza din secolul al XIII-lea si este o biserica in stil romanic de pe dealul Sanpetrului.
Biserica Sf. Bartolomeu Biserica Sf. Bartolomeu
Biserica Sfantul Bartolomeu din Brasov a fost construita in secolul XIII (aproximativ 1260) si este cea mai veche cladire a orasului.
More Cameras by Location ... Vizualizeaza mai multe camere din Brasov ...

Localizare Camera


Incarcare harta... Va rugam asteptati

Incarcare harta... Va rugam asteptati
Descriere Locatie Camera
Biserica Neagra din Brasov este simbolul orasului si este cea mai mare constructie de gen din sud-estul Europei.
Biserica Neagra domina arhitectural centrul medieval al Brasovului, avand dimensiuni impresionante: 89 de metri lungime si 38 de metri latime,fiind cel mai mare edificiu de cult in stil gotic de la Viena, pana la Istanbul.
Biserica, initial catolica, a fost cunoscuta mai intai sub numele de Biserica Sfanta Maria( Marienkirche). Cladirea a fost partial distrusa dupa marele incendiu din 1689, cand a primit numele actual, acceptat oficial in secolul al XIX-lea.
Biserica Neagra poseda una dintre cele mai mare colectii de covoare orientale din Europa, totodata biserica se mandreste cu cea mai mare orga mecanica Buchholz functionala din sud-estul Europei, având 3993 de tuburi si 76 de registre.
Incepand din anul 1953, in biserica au loc recitaluri de orga, traditie inceputa de organistul Victor Bickerich si continuata de Hans Eckart Schlandt. Sunetul ei atrage in fiecare an organisti atat din tara cat si din strainatate.
Biserica Neagra Cele mai vizionate camere ...


 
Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos. Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos.
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Propeller
  • Google
  • Technorati
TravelCams va invita sa vizionati camere live din Óntreaga lume si descoperiti cele mai atractive destinatii turistice


Fatal error: Call to undefined function session_register() in /home/netcam/public_html/templates/site/template_camera_page_videoguide.php on line 75