Cascada - La Chisatoare -

Va aflati in: Destinatii NetCam Romania : Videoguide : Moeciu de Sus, Moeciu
Prezentare video Cascada - La Chisatoare - pe videoguide.ro
Webcam Cascada - La Chisatoare - Vizualizati aceasta camera web
Webcam Cascada - La Chisatoare -

Cascada - La Chisatoare - Aceasta camera web este sustinuta de
Video guide

Rating: 10.0/10(1 vote cast)

Acvariu Constanta Acvariu Constanta
Acvariul din Constanta este prima componenta a Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii din Constanta, fiind si primul de gen din Romania, inaugurat la 1 mai 1958.
Arcul de Triumf Arcul de Triumf
Arcul de Triumf este un monument proiectat de Petre Antonescu, construit in perioada 1921-1922, ce comemoreaza victoria Romaniei in Primul Razboi Mondial.
Belvedere Brasov Belvedere Brasov
Belvedere este o zona de promenada a Brasovului inca din secolul XIX, fiind situata intr-o zona cu vedere panoramica a orasului.
Biserica Evanghelica Fortificata Cristian Biserica Evanghelica Fortificata Cristian
Biserica fortificata Sfantul Servatius este o biserica evanghelica din Cristian, judetul Sibiu. Localitatea Cristian se afla la o distanta de 10 kilometri de Sibiu, pe DN 1, in directia Sebes.
Biserica Evanghelica Fortificata Harman Biserica Evanghelica Fortificata Harman
Biserica Evanghelica Fortificata Harmana fost construita in secolul XIII, istoria acestui loc fiind strans legata de prezenta cavalerilor teutoni.
More Cameras by Location ... Vizualizeaza mai multe camere din Videoguide ...

Localizare Camera


Incarcare harta... Va rugam asteptati

Incarcare harta... Va rugam asteptati
Descriere Locatie Camera
Cascada "La Chisatoare" se gaseste pe malul stang al paraului Turcului, pe drumul ce leaga Moeciu de Sus de Moeciu de Jos.
pe malul stang al paraului cu pricina, tasnesc din perete doua fire de apa si se revarsa in cascade de 15-20 metri. Iarna, gerul le impietreste in orgi transparente de gheata.

Citeste mai mult: adevarul.ro/news/societate/cascada-la-chisatoare-bisericuta-lana-amestecata-var-1_50ac13e67c42d5a663849570/index.html
Urmarind malul stang al paraului, se ajunge la locul botezat de localnici "La Chisatoare". Declarata rezervatie bio-geologica, cascada "La Chisatoare " reprezinta doua firicele de apa ce curg in suvoaie subtiri, strecurindu-se printr-o vegetatie deasa de muschi. Vegetatia se termina brusc fiind inlocuita de un perete stancos, de unde apa se revarsa in cascada 15- 20 m. Acesta este un fenomen carstic de suprafata, unic in zona.
In timpul iernii, cascada La Chisatoare ingheata, formand coloane de gheata spectaculoase.
Urmand paraul Turcului, se ajunge la locul botezat de localnici "La Chisatoare": pe malul stang al paraului cu pricina, tasnesc din perete doua fire de apa si se revarsa in cascade de 15-20 metri. Iarna, gerul le impietreste in orgi transparente de gheata.

Citeste mai mult: adevarul.ro/news/societate/cascada-la-chisatoare-bisericuta-lana-amestecata-var-1_50ac13e67c42d5a663849570/index.htmlv
pe malul stang al paraului cu pricina, tasnesc din perete doua fire de apa si se revarsa in cascade de 15-20 metri. Iarna, gerul le impietreste in orgi transparente de gheata.

Citeste mai mult: adevarul.ro/news/societate/cascada-la-chisatoare-bisericuta-lana-amestecata-var-1_50ac13e67c42d5a663849570/index.html
Cascada - La Chisatoare - Cele mai vizionate camere ...


 
Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos. Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos.
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Propeller
  • Google
  • Technorati
TravelCams va invita sa vizionati camere live din Óntreaga lume si descoperiti cele mai atractive destinatii turistice


Fatal error: Call to undefined function session_register() in /home/netcam/public_html/templates/site/template_camera_page_videoguide.php on line 75