Castelul Bran

Prezentare video a Castelului Bran pe videoguide.ro
Webcam Castelul Bran Vizualizati aceasta camera web
Webcam Castelul Bran

Castelul Bran Aceasta camera web este sustinuta de
Video guide

Rating: 10.0/10(3 votes cast)

Iarna in Bran- Moeciu Iarna in Bran- Moeciu
Zona Bran Moeciu este o zona incantatoare prin varietatea peisajelor si prin salbaticia reliefului, localizata intre muntii Bucegi si muntii Piatra Craiului.
Partia de schi Zanoaga- Bran Partia de schi Zanoaga- Bran
Partia de schi Zanoaga- Bran este amplasata la circa 4 km de centrul localitatii Bran, pe Valea Portii. Statiunea din judetul Brasov a fost inaugurata in 2005.
Peisaje Bran Moeciu Peisaje Bran Moeciu
Zona Bran Moeciu este situata intre Muntii Bucegi si Muntii Piatra Craiului, fiind o zona incantatoare prin varietatea peisajelor si prin salbaticia reliefului.
More Cameras by Location ... Vizualizeaza mai multe camere din Bran ...

Localizare Camera


Incarcare harta... Va rugam asteptati

Incarcare harta... Va rugam asteptati
Descriere Locatie Camera
Castelul Bran este localizat pe o stanca in Pasul Bran-Rucar si este un monument deosebit de important atat ca si valoare arhitectonica, cat si ca monument istoric.
Istoria castelului incepe in 1377 cu permisiunea de a ridica o cetate din piatra la Bran de catre Ludovic I Rege al Ungariei. În anul 1395, Sigismund de Luxemburg , imparat al Germaniei si rege al Ungariei a folosit castelul Bran ca baza strategica pentru o incursiune in Tara Romaneasca pentru a il inlatura pe rivalul lui Mircea Cel Batran, si ii acorda domnitorului roman stapanirea castelui Bran si Bologa.
In anul 1920 Consiliul Orasenesc Brasov i-a donat Reginei Maria a Romaniei castelul Bran in semn de recunostinta pentru contributia adusa la Marea Unire din 1918. Aceasta a renovat castelul si i l-a lasat fiiicei sale, Ileana.
Desi a intrat în circuitul si folclorul turistic drept castelul lui Dracula, se pare ca Vlad Tepes nu a locuit niciodata la castelul Bran.
Castelul poate fi vizitat, toate cele 4 etaje ale sale transformandu-se in muzeu , la fel si curtea interioara.
Castelul Bran Cele mai vizionate camere ...


 
Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos. Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos.
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Propeller
  • Google
  • Technorati
TravelCams va invita sa vizionati camere live din Óntreaga lume si descoperiti cele mai atractive destinatii turistice


Fatal error: Call to undefined function session_register() in /home/netcam/public_html/templates/site/template_camera_page_videoguide.php on line 75