Cetatea Rasnov

Prezentare video Cetatea Rasnov pe videoguide.ro
Webcam Cetatea Rasnov Vizualizati aceasta camera web
Webcam Cetatea Rasnov

Cetatea Rasnov Aceasta camera web este sustinuta de
Video guide

Rating: 0.0/10(0 votes cast)

Peisaj Rasnov Peisaj Rasnov
Rasnov este o localitate situata la poalele muntilor Postavaru, in apropierea muntilor Bucegi si Piatra Craiului, la capatul Nordic al trecatorii Bran-Rucar, in judetul Brasov.
Rāşnov, Cetatea Rāşnov Rāşnov, Cetatea Rāşnov
Vizualizati imagini live preluate de camera web amplasata la  Cetatea Rasnov. Cetatea Râşnov este o cetate ţărănească veche din oraşul Râşnov
More Cameras by Location ... Vizualizeaza mai multe camere din Rāşnov ...

Localizare Camera


Incarcare harta... Va rugam asteptati

Incarcare harta... Va rugam asteptati
Descriere Locatie Camera
Cetatea Rasnov, unul din cele mai bine pastrate ansambluri fortificate din Transilvania, este situata pe dealul calcaros aflat la sudul orasului Rasnov din judetul Brasov.
Cele mai vechi structuri pastrate pana in prezent dateaza din secolul XIV, pe locul fortificatiei de lemn construita de Cavalerii Teutoni la inceputul secolul XIII. Cetatea este localizata pe un deal impadurit, singura cale de acces este dinspre est; arhitectura sa fiind adaptata reliefului, fortificarea a urmarit apararea dealului.
Desi infatisarea cetatii nu este cea orginala, imaginea contemporana pastreaza elemente arhitecturale care pot reconstitui istoria unei fortificatii care a rezistat cu succes asediilor la care a fost supusǎ.
In prezent, turistii pot vizita in interiorul cetatii muzeul de arta feudala, in care sunt expuse arme, unelte, galerii, mobilier de epoca, stampe, armuri, porturi specifice secolului, diverse fotocopii ale documentelor din acea vreme.
Cetatea Taraneasca Rasnov este cunoscuta a fi decorul preferat de regizorul Sergiu Nicolaescu pentru filmele sale istorice: Dacii (1966) şi Nemuritorii (1974). In anul 2002, zona Rasnovului ajungea celebra pentru pelicula „Cold Mountain", o parte dintre scene fiind filmate si la cetatea taraneasca.
Cetatea Rasnov Cele mai vizionate camere ...


 
Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos. Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos.
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Propeller
  • Google
  • Technorati
TravelCams va invita sa vizionati camere live din īntreaga lume si descoperiti cele mai atractive destinatii turistice


Fatal error: Call to undefined function session_register() in /home/netcam/public_html/templates/site/template_camera_page_videoguide.php on line 75