Muntele Tampa

Prezentare video Muntele Tampa pe videoguide.ro
Webcam Muntele Tampa Vizualizati aceasta camera web
Webcam Muntele Tampa

Muntele Tampa Aceasta camera web este sustinuta de
Video guide

Rating: 0.0/10(0 votes cast)

Belvedere Brasov Belvedere Brasov
Belvedere este o zona de promenada a Brasovului inca din secolul XIX, fiind situata intr-o zona cu vedere panoramica a orasului.
Biserica Evanghelica Fortificata Harman Biserica Evanghelica Fortificata Harman
Biserica Evanghelica Fortificata Harmana fost construita in secolul XIII, istoria acestui loc fiind strans legata de prezenta cavalerilor teutoni.
Biserica Evanghelica Fortificata Prejmer Biserica Evanghelica Fortificata Prejmer
Biserica Evanghelica Fortificata Prejemer se afla situata in localiatatea Prejmer, ce se afla la 10 km de Brasov, pe drumul ce leaga Brasovul de Intorsura Buzaului.
Biserica Evanghelica Fortificata Sanpetru Biserica Evanghelica Fortificata Sanpetru
Biserica Evanghelica Fortificata Sanpetru dateaza din secolul al XIII-lea si este o biserica in stil romanic de pe dealul Sanpetrului.
Biserica Neagra Biserica Neagra
Biserica Neagra din Brasov este simbolul orasului si este cea mai mare constructie de gen din sud-estul Europei.
More Cameras by Location ... Vizualizeaza mai multe camere din Brasov ...

Localizare Camera


Incarcare harta... Va rugam asteptati

Incarcare harta... Va rugam asteptati
Descriere Locatie Camera
Muntele Tampa este localizat in masivul Postavaru, in Carpatii Curburii, fiind inconjurat in cea mai mare parte de catre orasul Brasov. Acesta este alcatuit in cea mai mare parte din formatiuni calcaroase.
O mare parte din suprafata sa este rezervatie naturala (188,20 ha ) datorita specilor de animale si plantelor rare ce pot fi gasite pe suprafata sa. Dintre animale amintim porcul mistret, acvila, bufnita, ciocanitoarea, caprioara, corbul, lupul sur, rasul, ursul brun, vipera, vulpea, dar si „17 specii rare sau foarte rare de viespi“ si 35% din totalul speciilor din tara noastra de fluturi. De asemenea, gasim plante endemice-crucea voinicului, dar si numeroase specii arboricole de foioase.
Accesul inspre munte se poate face prin diverse forme, exista cele 25 de serpentine, taiate in 1837 de catre Ocolul silvic al Brasovului, treptele lui Gabony, sau drumul Cavalerilor, vechi din vremea cetatii Brasovia. De asemenea, exista o cabina de teleferic pentru cei neobisnuiti cu drumetiile lungi si un drum special amenajat pentru masini.
Muntele Tampa Cele mai vizionate camere ...


 
Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos. Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos.
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Propeller
  • Google
  • Technorati
TravelCams va invita sa vizionati camere live din Óntreaga lume si descoperiti cele mai atractive destinatii turistice


Fatal error: Call to undefined function session_register() in /home/netcam/public_html/templates/site/template_camera_page_videoguide.php on line 75