Parcul Carol

Va aflati in: Destinatii NetCam Romania : Bucureşti : Bucuresti
Prezentare video Parcul Carol pe videoguide.ro
Webcam Parcul Carol Vizualizati aceasta camera web
Webcam Parcul Carol

Parcul Carol Aceasta camera web este sustinuta de
Video guide

Rating: 5.5/10(2 votes cast)

Arcul de Triumf Arcul de Triumf
Arcul de Triumf este un monument proiectat de Petre Antonescu, construit in perioada 1921-1922, ce comemoreaza victoria Romaniei in Primul Razboi Mondial.
Autostrada A1, km10 spre Bucuresti Autostrada A1, km10 spre Bucuresti
Urmariti imagini live de la kilometrul 10 in directia Bucuresti, de pe autostrada A1.
Autostrada A1, km10 spre Pitesti Autostrada A1, km10 spre Pitesti
Urmariti imagini live de pe autostrada A1, la km10 in directia Pitesti.
Bucharest City Tour Bucharest City Tour
Bucurestiul este capitala Romaniei inca din 1862 si este, deopotriva, cel mai populat oras, centru industrial si comercial al tarii.
Bucuresti, AFI Cotroceni Exterior Bucuresti, AFI Cotroceni Exterior
Vizualizati aceste imagini prin intermediul camerei web live care surprinde imagini de la Afi Palace Cotroceni.
More Cameras by Location ... Vizualizeaza mai multe camere din Bucureşti ...

Localizare Camera


Incarcare harta... Va rugam asteptati

Incarcare harta... Va rugam asteptati
Descriere Locatie Camera
Parcul Carol I, sau Parcul Libertatii cum era denumit in istorie, este un parc amplasat pe Dealul Filaretului in sectorul 4 al Bucurestiului.
Parcul a fost amenajat in 1900-1906 dupa planurile arhitectului peisagist francez Eduard Redont si a fost inaugurat in 1906 pentru a sarbatori 40 de ani de domnie a regelui Carol I. Comisarul general al organizarii parcului a fost omul de stiinta Constantin I. Istrati (1850 - 1918), profesor universitar, academician si fost primar al Bucurestiului.
Suprafata initiala a parcului a fost de 36 de hectare, apoi a fost amenajat un lac cu o suprafata de 2 hectare ce traverseaza pe dedesupt Aleea Centrala (nucleul parcului) gandita in stil geometric. Initial parcul continea pavilioane expozitionale si cladiri anexate acestora, ulterior arhitectii Stefan Burcus impreuna cu Victor Stefanescu au construit un castel de apa denumit ‘Turnul lui Vlad Tepes’. La amenajarea parcului au fost folositi 4.206 de arbori mari, 5.983 arbori coniferi, 48.215 arbusti precum si numeroase plante si flori.
Printre principalele obiective turistice ale parcului se numara: Fantana Cantacuzino, realizata in stil neoclasic in anul 1870, Statuile Gigantii realizate de sculptorul Dumitru Paciurea, Monumentul Eroilor (1962), Monumentul Eroului Necunoscut, adus de la Marasesti in 1991, Muzeul National Tehnic Prof. ing. Dimitrie Leonida, inaugurat in anul 1909, Fantana cu Zodiac, Institutul Astronomic al Academiei Romane, Arenele romane, cu o capacitate de 5000 de locuri.
Parcul Carol Cele mai vizionate camere ...


 
Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos. Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos.
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Propeller
  • Google
  • Technorati
TravelCams va invita sa vizionati camere live din Óntreaga lume si descoperiti cele mai atractive destinatii turistice


Fatal error: Call to undefined function session_register() in /home/netcam/public_html/templates/site/template_camera_page_videoguide.php on line 75