Parcul Central Nicolae Titulescu

Va aflati in: Destinatii NetCam Romania : Videoguide : Brasov
Prezentare video Parcul Central Nicolae Titulescu Brasov pe videoguide.ro
Webcam Parcul Central Nicolae Titulescu Vizualizati aceasta camera web
Webcam Parcul Central Nicolae Titulescu

Parcul Central Nicolae Titulescu Aceasta camera web este sustinuta de
Video guide

Rating: 0.0/10(0 votes cast)

Acvariu Constanta Acvariu Constanta
Acvariul din Constanta este prima componenta a Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii din Constanta, fiind si primul de gen din Romania, inaugurat la 1 mai 1958.
Arcul de Triumf Arcul de Triumf
Arcul de Triumf este un monument proiectat de Petre Antonescu, construit in perioada 1921-1922, ce comemoreaza victoria Romaniei in Primul Razboi Mondial.
Belvedere Brasov Belvedere Brasov
Belvedere este o zona de promenada a Brasovului inca din secolul XIX, fiind situata intr-o zona cu vedere panoramica a orasului.
Biserica Evanghelica Fortificata Cristian Biserica Evanghelica Fortificata Cristian
Biserica fortificata Sfantul Servatius este o biserica evanghelica din Cristian, judetul Sibiu. Localitatea Cristian se afla la o distanta de 10 kilometri de Sibiu, pe DN 1, in directia Sebes.
Biserica Evanghelica Fortificata Harman Biserica Evanghelica Fortificata Harman
Biserica Evanghelica Fortificata Harmana fost construita in secolul XIII, istoria acestui loc fiind strans legata de prezenta cavalerilor teutoni.
More Cameras by Location ... Vizualizeaza mai multe camere din Videoguide ...

Localizare Camera


Incarcare harta... Va rugam asteptati

Incarcare harta... Va rugam asteptati
Descriere Locatie Camera
Parcul Central Nicolae Titulescu din Brasov este situat in inima orasului, intre B-dul Eroilor si str. Nicolae Iorga, in apropierea Bibliotecii Judetene "George Baritiu".
Parcul central al Brasovului, ce dateaza de pe la 1885, era la inceput un loc viran de-a drepta si de-a stanga portii vamii, pe locul unde trageau carele satenilor ce veneau cu marfa la targul din cetate. In prima parte a secolului XX, gradinarul sef al Brasovului, Carol Hermann, proiecteaza linia moderna a spatiului verde din centrul orasului, ce va deveni in timp parcul emblematic al orasului.
Parcul Central "Nicolae Titulescu " este cel mai mare parc din oras si este prevazut cu loc de joaca pentru copii, dotat cu groapa cu nisip, tobogane, leagane, etc. Parcul are de asemenea o fantana arteziana, mobilier urban nou si un spatiu special amenajat pentru jucatorii de sah.
Aproape la fiecare sfarsit de saptamana, pe aleea parcului central au loc targuri de prezentare produse traditionale, antichitati si arta. In cadrul targului sunt prezenti colectionari si comercianti de antichitati, anticari, faurari, artisti si mesteri populari.
Parcul Central Nicolae Titulescu Cele mai vizionate camere ...


 
Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos. Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos.
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Propeller
  • Google
  • Technorati
TravelCams va invita sa vizionati camere live din Óntreaga lume si descoperiti cele mai atractive destinatii turistice


Fatal error: Call to undefined function session_register() in /home/netcam/public_html/templates/site/template_camera_page_videoguide.php on line 75