Prima Scoala Romaneasca

Va aflati in: Destinatii NetCam Romania : Videoguide : Brasov
Prezentare video Prima Scoala Romaneasca pe videoguide.ro
Webcam Prima Scoala Romaneasca Vizualizati aceasta camera web
Webcam Prima Scoala Romaneasca

Prima Scoala Romaneasca Aceasta camera web este sustinuta de
Video guide

Rating: 10.0/10(1 vote cast)

Acvariu Constanta Acvariu Constanta
Acvariul din Constanta este prima componenta a Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii din Constanta, fiind si primul de gen din Romania, inaugurat la 1 mai 1958.
Arcul de Triumf Arcul de Triumf
Arcul de Triumf este un monument proiectat de Petre Antonescu, construit in perioada 1921-1922, ce comemoreaza victoria Romaniei in Primul Razboi Mondial.
Belvedere Brasov Belvedere Brasov
Belvedere este o zona de promenada a Brasovului inca din secolul XIX, fiind situata intr-o zona cu vedere panoramica a orasului.
Biserica Evanghelica Fortificata Cristian Biserica Evanghelica Fortificata Cristian
Biserica fortificata Sfantul Servatius este o biserica evanghelica din Cristian, judetul Sibiu. Localitatea Cristian se afla la o distanta de 10 kilometri de Sibiu, pe DN 1, in directia Sebes.
Biserica Evanghelica Fortificata Harman Biserica Evanghelica Fortificata Harman
Biserica Evanghelica Fortificata Harmana fost construita in secolul XIII, istoria acestui loc fiind strans legata de prezenta cavalerilor teutoni.
More Cameras by Location ... Vizualizeaza mai multe camere din Videoguide ...

Localizare Camera


Incarcare harta... Va rugam asteptati

Incarcare harta... Va rugam asteptati
Descriere Locatie Camera
Prima scoala romaneasca este situata intr-o cladire construita in 1495 in stil baroc, in aceeasi curte cu Biserica Sf. Nicolae. Primele cursuri in limba romana ce au avut loc in aceasta scoala dateaza din 1583.
Muzeul Prima Scoala Romaneasca a fost deschis pentru public in anul 1968, oferind o imagine cuprinzatoare asupra culturii si istoriei nationale acestui colt transilvanean.
Complexul muzeal este format din mai multe sali si cladiri: Sala de clasa "Anton Pann", Sala "Diaconul Coresi", Sala "Cartea şi Cărturarii braşoveni", Sala "Cartea, factor de unitate natională", Sala cu vatra, Muzeul "Ex-libris", Muzeul "Junii braşoveni", Muzeul "Tudor Ciortea"
Prima Scoala Romaneasca Cele mai vizionate camere ...


 
Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos. Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos.
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Propeller
  • Google
  • Technorati
TravelCams va invita sa vizionati camere live din Óntreaga lume si descoperiti cele mai atractive destinatii turistice


Fatal error: Call to undefined function session_register() in /home/netcam/public_html/templates/site/template_camera_page_videoguide.php on line 75