Parcul Herastrau

Va aflati in: Destinatii NetCam Romania : Bucureşti : Bucuresti
Prezentare video Parcul Herastrau pe videoguide.ro
Webcam Parcul Herastrau Vizualizati aceasta camera web
Webcam Parcul Herastrau

Parcul Herastrau Aceasta camera web este sustinuta de
Video guide

Rating: 1.5/10(2 votes cast)

Arcul de Triumf Arcul de Triumf
Arcul de Triumf este un monument proiectat de Petre Antonescu, construit in perioada 1921-1922, ce comemoreaza victoria Romaniei in Primul Razboi Mondial.
Autostrada A1, km10 spre Bucuresti Autostrada A1, km10 spre Bucuresti
Urmariti imagini live de la kilometrul 10 in directia Bucuresti, de pe autostrada A1.
Autostrada A1, km10 spre Pitesti Autostrada A1, km10 spre Pitesti
Urmariti imagini live de pe autostrada A1, la km10 in directia Pitesti.
Bucharest City Tour Bucharest City Tour
Bucurestiul este capitala Romaniei inca din 1862 si este, deopotriva, cel mai populat oras, centru industrial si comercial al tarii.
Bucuresti, AFI Cotroceni Exterior Bucuresti, AFI Cotroceni Exterior
Vizualizati aceste imagini prin intermediul camerei web live care surprinde imagini de la Afi Palace Cotroceni.
More Cameras by Location ... Vizualizeaza mai multe camere din Bucureşti ...

Localizare Camera


Incarcare harta... Va rugam asteptati

Incarcare harta... Va rugam asteptati
Descriere Locatie Camera
Parcul Herastrau este cel mai mare parc din Bucuresti ocupand o suprafata de 187 ha, din care 74 ha sunt reprezentate de lacul Herastrau. Este situat in nordul capitalei si este zona de relaxare preferata a bucurestenilor inca din secolele trecute.
Locatia parcului de azi reprezenta o zona mlastinoasa inainte de 1930. De atunci, pana in 1935 zona a fost desecata, moment in care s-a decis amenajarea suprafetei libere. Arhitectii Pinard si Rebhun au proiectat parcul, arhitectul Dobrescu realizand aleile. Peisagistica a fost realizata de Fr. Rebhun.
Parcul Herastrau reprezinta atat o zona de relaxare, cat si o zona perfecta pentru practicarea sportului. Acesta este amenajat cu doua teatre, doua pavilioane pentru expozitii, biblioteci, umbrar pentru lectura si sah, debarcadere si banci, dar si cu terenuri sportive, restaurante sau cluburi pentru cine doreste agitatie.
Vegetatia parcului este formata din arbori si abusti foiosi (artar, frasin, salcii, tei, plopi) si rasinosi (buxus, juniperus, tazus, spireea, etc). De asemenea, in parc cresc si specii protejate, ca si stejarul lui Tagore ( plantat in 1961 ) sau ciresii floriferi din Gradina Japoneza ( donati de imparatul Japoniei). In Herastrau creste si un unicat, o varietate a salcamului japonez cu ramuri plangatoare si frunze patate cu alb. A primit numele de Sophora Japonica Bucuresti , in anul 1960.
Parcul Herastrau Cele mai vizionate camere ...


 
Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos. Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos.
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Propeller
  • Google
  • Technorati
TravelCams va invita sa vizionati camere live din Óntreaga lume si descoperiti cele mai atractive destinatii turistice


Fatal error: Call to undefined function session_register() in /home/netcam/public_html/templates/site/template_camera_page_videoguide.php on line 75