Parcul Kiseleff

Va aflati in: Destinatii NetCam Romania : Bucureşti : Bucuresti
Prezentare video Parcul Kiseleff pe videoguide.ro
Webcam Parcul Kiseleff Vizualizati aceasta camera web
Webcam Parcul Kiseleff

Parcul Kiseleff Aceasta camera web este sustinuta de
Video guide

Rating: 0.0/10(0 votes cast)

Arcul de Triumf Arcul de Triumf
Arcul de Triumf este un monument proiectat de Petre Antonescu, construit in perioada 1921-1922, ce comemoreaza victoria Romaniei in Primul Razboi Mondial.
Autostrada A1, km10 spre Bucuresti Autostrada A1, km10 spre Bucuresti
Urmariti imagini live de la kilometrul 10 in directia Bucuresti, de pe autostrada A1.
Autostrada A1, km10 spre Pitesti Autostrada A1, km10 spre Pitesti
Urmariti imagini live de pe autostrada A1, la km10 in directia Pitesti.
Bucharest City Tour Bucharest City Tour
Bucurestiul este capitala Romaniei inca din 1862 si este, deopotriva, cel mai populat oras, centru industrial si comercial al tarii.
Bucuresti, AFI Cotroceni Exterior Bucuresti, AFI Cotroceni Exterior
Vizualizati aceste imagini prin intermediul camerei web live care surprinde imagini de la Afi Palace Cotroceni.
More Cameras by Location ... Vizualizeaza mai multe camere din Bucureşti ...

Localizare Camera


Incarcare harta... Va rugam asteptati

Incarcare harta... Va rugam asteptati
Descriere Locatie Camera
Parcul Kiseleff e traversat de soseaua ce ii poarta numele generalului rus (Pavel Kiseleff 1788 - 1872) si e amplasat in triunghiul format de bulevardele Ion Mihalache cu Aviatorilor si strada Ion Mincu din sectorul 1 Bucuresti.
Parcul Kiseleff a fost odinioara o frumoasa padure ce a fost transformata in parc, odata cu extinderea orasului. Planul parcului a fost gandit incepand cu 1832, odata cu constructia soselei Kiseleff. Parcul a fost proiectat mai tarziu, dupa planurile lui Karl Wilhelm Mayer (directorul Gradinilor Imperiale din Viena). In 23 Septembrie 1847 este inaugurat Parcul Kiseleff, cu o suprafata de 31,690 de metri patrati, cu peste 2000 de tei plantati, flori, pavilioane si chioscuri ce au atras locuitorii capitalei in acest parc, transformandu-l intr-unul dintre principalele locuri de promenada.
In interiorul parcului se gasesc mai multe statui, reprezentand busturile unor oameni de cultura: Nicolae Leonard, Ovidiu, Barbu Stefanescu Delavrancea. Pe soclul pe care trona statuia Regelui Ferdinand a fost amplasata statuia poetului si astronomului iranian Hakim Omar Khayyam. Tot aici este amplasat si un complex de statui format din 4 piese, opera a sculptorului George Apostu. In anul 2000, parcul a fost infrumusetat cu Monumentul Infanteriei Romane, construit in bronz de catre sculptorul Ioan Bolborea.
Parcul Kiseleff este o mica gradina verde animata din cand in cand de targurile organizate aici, de iubitorii de caini, de romanticii indragostiti sau de pasionatii de miscare in aer liber.
Parcul Kiseleff Cele mai vizionate camere ...


 
Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos. Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos.
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Propeller
  • Google
  • Technorati
TravelCams va invita sa vizionati camere live din Óntreaga lume si descoperiti cele mai atractive destinatii turistice


Fatal error: Call to undefined function session_register() in /home/netcam/public_html/templates/site/template_camera_page_videoguide.php on line 75