Parcul Tineretului

Va aflati in: Destinatii NetCam Romania : Bucureşti : Bucuresti
Prezentare video Parcul Tineretului pe videoguide.ro
Webcam Parcul Tineretului Vizualizati aceasta camera web
Webcam Parcul Tineretului

Parcul Tineretului Aceasta camera web este sustinuta de
Video guide

Rating: 2.8/10(5 votes cast)

Arcul de Triumf Arcul de Triumf
Arcul de Triumf este un monument proiectat de Petre Antonescu, construit in perioada 1921-1922, ce comemoreaza victoria Romaniei in Primul Razboi Mondial.
Autostrada A1, km10 spre Bucuresti Autostrada A1, km10 spre Bucuresti
Urmariti imagini live de la kilometrul 10 in directia Bucuresti, de pe autostrada A1.
Autostrada A1, km10 spre Pitesti Autostrada A1, km10 spre Pitesti
Urmariti imagini live de pe autostrada A1, la km10 in directia Pitesti.
Bucharest City Tour Bucharest City Tour
Bucurestiul este capitala Romaniei inca din 1862 si este, deopotriva, cel mai populat oras, centru industrial si comercial al tarii.
Bucuresti, AFI Cotroceni Exterior Bucuresti, AFI Cotroceni Exterior
Vizualizati aceste imagini prin intermediul camerei web live care surprinde imagini de la Afi Palace Cotroceni.
More Cameras by Location ... Vizualizeaza mai multe camere din Bucureşti ...

Localizare Camera


Incarcare harta... Va rugam asteptati

Incarcare harta... Va rugam asteptati
Descriere Locatie Camera
Parcul Tineretului din Bucuresti se intinde pe o suprafata de 80 ha din sectorul 4, fiind in prezent unul dintre cele mai intinse parcuri ale capitalei.
Parcul a fost prevazuta in schite urbanistice prin 1935 dar abia 30 de ani  s-au inceput lucrarile efective(1965). Proiectul intocmit de arhitectul Valentin Donose a avut in vedere realizarea unei zone vaste de spatiu verde pentru promenada, recrearea si odihna locuitorilor din sudul orasului. Proiectantul a mai propus si realizarea unui mare lac de 13 hectare (alimentat natural din panza freatica) si a trei insule, dintre care doua sunt legate de mal prin poduri arcuite.
In apropierea zonelor locuite s-au amplasat spatii de joaca amenajate pentru copii, spatii pentru odihna si un debarcader pentru iubitorii de plimbari cu barca. In mijlocul parcului a fost construita o sala pentru actiuni culturale si competitii sportive, numita ‘Ioan Kunst Ghermanescu’, sau Sala Polivalenta cum mai e cunoscuta azi de bucuresteni. In anii 1980 se construieste aici ‘Oraselul Copiilor’,cel mai mare si mai modern parc de distractii din Romania acelor vremuri.
In ultimii ani au fost intreprinse numeroase proiecte de reamenajare si modernizare ce au reusit sa reimprospateze aerul parcului prin curatarea lacului, crearea de gradini florale si noi spatii de joaca, spatii pentru miscarea in aer liber, si o partie de ski ce face parte dintr-un proiect amplu al capitalei. In 2010 s-a inaugurat ‘Skate Park-ul’, cu o suprafata de 2800 de metri, zona ce gazduieste concursuri si intreceri profesionale in domeniu skatingului.
Dupa cum ii sugereaza numele, si dupa facilitatile oferite, Parcul Tineretului este locul ideal pentru copii si tineri oferindu-le acestora un spatiu de relaxare, miscare si distractie in aer liber, ferit de praful si aglomeratia capitalei
Parcul Tineretului Cele mai vizionate camere ...


 
Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos. Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos.
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Propeller
  • Google
  • Technorati
TravelCams va invita sa vizionati camere live din Óntreaga lume si descoperiti cele mai atractive destinatii turistice


Fatal error: Call to undefined function session_register() in /home/netcam/public_html/templates/site/template_camera_page_videoguide.php on line 75