Faleza Cazino Constanta

Prezentare video Faleza Cazino Constanta pe videoguide.ro
Webcam Faleza Cazino Constanta Vizualizati aceasta camera web
Webcam Faleza Cazino Constanta

Faleza Cazino Constanta Aceasta camera web este sustinuta de
Video guide

Rating: 5.5/10(2 votes cast)

Acvariu Constanta Acvariu Constanta
Acvariul din Constanta este prima componenta a Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii din Constanta, fiind si primul de gen din Romania, inaugurat la 1 mai 1958.
Biserica Romano - Catolica Sf. Anton de Padova Biserica Romano - Catolica Sf. Anton de Padova
Biserica romano-catolica "Sfantul Anton de Padova" este situata in zona central- istorica a orasului Constanta, in apropiere de Moscheea Carol I si Catedrala Sfintii Petru si Pavel.
Catedrala Ortodoxa Sf. Petru si Pavel Catedrala Ortodoxa Sf. Petru si Pavel
Catedrala Sf. Petru si Pavel este un lacas de cult ortodox, situata in zona peninsulara a orasului Constanta.
Cazino Constanta Cazino Constanta
Cazinoul este unul dintre cele mai reprezentative simboluri ale orasului Constanta, fiind construit pe faleza in 1909 si inaugurat in 1910.
Constanţa, Casa de Cultură Constanţa, Casa de Cultură
Camera este amplasata in zona Casei de Cultura din Municipiul Constanta si ofera imagini live din intersectia Casei de Cultura.
More Cameras by Location ... Vizualizeaza mai multe camere din Constanta ...

Localizare Camera


Incarcare harta... Va rugam asteptati

Incarcare harta... Va rugam asteptati
Descriere Locatie Camera
Faleza Cazinoului Constanta este una din principalele zone de promenada din orasul de la malul Marii Negre. Faleza de la Cazino este unul dintre locurile preferate ale constantenilor, dar si ale turistilor.
Faleza Cazino este localizata in zona peninsulara a orasului, fiind inconjurata de o gramda de atractii turistice, cum ar fi: cazinoul, acvariul sau statuia lui Mihai Eminescu.
Cazinoul este unul dintre cele mai reprezentative simboluri ale orasului Constanta, fiind construit pe faleza in 1909 si inaugurat in 1910. Constructia este realizata in stil Art - Nouveau, iar la realizarea ei au participat numeroase personalitati arhitectonice cunoscute.
La inceputul secolului al XX-lea, Cazinoul era un loc unde aveau acces numai cei bogati, unde tinuta de seara era obligatorie, iar luxul o atitudine fireasca. In timpul Primului Razboi Mondial el a fost transformat in spital, iar in perioada interbelica Cazinoul a revenit la destinatia sa, reluand sirul povestilor pasionante derulate intr-un spatiu de lux, in jurul meselor de joc.Astazi, Cazinoul continua sa existe fastuos la malul marii, in asteptarea stralucirii de alta data.
Faleza Cazino Constanta Cele mai vizionate camere ...


 
Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos. Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos.
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Propeller
  • Google
  • Technorati
TravelCams va invita sa vizionati camere live din Óntreaga lume si descoperiti cele mai atractive destinatii turistice


Fatal error: Call to undefined function session_register() in /home/netcam/public_html/templates/site/template_camera_page_videoguide.php on line 75