Parcul Tabacariei

Prezentare video Parcul Tabacariei pe videoguide.ro
Webcam Parcul Tabacariei Vizualizati aceasta camera web
Webcam Parcul Tabacariei

Parcul Tabacariei Aceasta camera web este sustinuta de
Video guide

Rating: 0.0/10(0 votes cast)

Acvariu Constanta Acvariu Constanta
Acvariul din Constanta este prima componenta a Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii din Constanta, fiind si primul de gen din Romania, inaugurat la 1 mai 1958.
Biserica Romano - Catolica Sf. Anton de Padova Biserica Romano - Catolica Sf. Anton de Padova
Biserica romano-catolica "Sfantul Anton de Padova" este situata in zona central- istorica a orasului Constanta, in apropiere de Moscheea Carol I si Catedrala Sfintii Petru si Pavel.
Catedrala Ortodoxa Sf. Petru si Pavel Catedrala Ortodoxa Sf. Petru si Pavel
Catedrala Sf. Petru si Pavel este un lacas de cult ortodox, situata in zona peninsulara a orasului Constanta.
Cazino Constanta Cazino Constanta
Cazinoul este unul dintre cele mai reprezentative simboluri ale orasului Constanta, fiind construit pe faleza in 1909 si inaugurat in 1910.
Constanţa, Casa de Cultură Constanţa, Casa de Cultură
Camera este amplasata in zona Casei de Cultura din Municipiul Constanta si ofera imagini live din intersectia Casei de Cultura.
More Cameras by Location ... Vizualizeaza mai multe camere din Constanta ...

Localizare Camera


Incarcare harta... Va rugam asteptati

Incarcare harta... Va rugam asteptati
Descriere Locatie Camera
Parcul Tabacariei este situat pe malul lacului cu acelasi nume, in orasul Constanta si se intinde pe o suprafata de aproximativ 100 ha.
Suprafata parcului cuprinde trei lacuri interioare, pe malurile carora creste vegetatie specifica zonelor lacustre: salcii, plopi, chiparosi de balta, stejar roșu, etc. Lacurile cuprind insule, peninsule si istmuri ce contribuie la diversificarea peisajului. Un farmec aparte este dat de multitudinea de poduri si podete ce faciliteaza accesul peste zonele cu apa.
Vegetatia parcului este formata din specii variate de arbori specifici zonelor lacustre, dar si din castani, mesteceni, fagi si magnolii. Pe langa vegetatia spontana, in interiorul parcului se poate gasi o expozitie permanenta de elemente floristice extraordinare, "Expoflora" desfasurandu-se pe o suprafata 4 ha.
Parcul Tabacariei este locul ideal pentru a petrece o zi relaxanta, pentru plimbari sau picnic, fiind perfect atat pentru constanteni, cat si pentru turisti.
Parcul Tabacariei Cele mai vizionate camere ...


 
Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos. Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos.
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Propeller
  • Google
  • Technorati
TravelCams va invita sa vizionati camere live din Óntreaga lume si descoperiti cele mai atractive destinatii turistice


Fatal error: Call to undefined function session_register() in /home/netcam/public_html/templates/site/template_camera_page_videoguide.php on line 75