Statiunea Turistica Eforie Nord

Prezentare video Statiunea Turistica Eforie Nord pe videoguide.ro
Webcam Statiunea Turistica Eforie Nord Vizualizati aceasta camera web
Webcam Statiunea Turistica Eforie Nord

Statiunea Turistica Eforie Nord Aceasta camera web este sustinuta de
Video guide

Rating: 7.0/10(5 votes cast)

Eforie Nord, oras Eforie Nord, oras
Eforie Nord se afla situat pe litoralul Marii Negre in judetul Constanta si este una din cele mai vizitate statiuni atat pentru recreere cat si pentru tratarea de boli. Aici se imbina perfect turismul recreativ cu cel balnear.
Eforie Nord, plaja Eforie Nord, plaja
Aceasta camera web ne ofera imagini din statiunea Eforie Nord situata pe malul Marii Negre in Judetul Constanta. Imaginile ne ofera o ilustrare a frumoasei plaje aflate in zona.
Eforie Nord, plaja 2 Eforie Nord, plaja 2
Va invitam sa urmariti aceste imagini splendide oferite de camera web live amplasata in statiunea de pe malul Marii Negre, Eforie Nord. Imaginile ilustreaza o panorama superba asupra apelor marii.
More Cameras by Location ... Vizualizeaza mai multe camere din Eforie Nord ...

Localizare Camera


Incarcare harta... Va rugam asteptati

Incarcare harta... Va rugam asteptati
Descriere Locatie Camera
Statiunea Turistica Eforie Nord a fost infintata in 1894, cand Eforia Spitalelor Civile din Bucuresti a construit aici un sanatoriu balneoclimateric. De atunci, Eforie Nord este una ditre cele mai apreciate statiuni de pe litoralul Marii Negre.
Situata la 14 km sud de Constanta, intre mare si lacul Techirghiol, Eforie Nord este a doua statiune de pe litoralul romanesc ca marime, fiind o destinatie placuta, atat pentru relaxare pe plaja, cat si pentru tratament. Statiunea Eforie Nord dispune de 2 baze de tratament, una conectata la reteaua de hoteluri, iar cealalta la clinica de 120 de locuri a Institutului de Balneofizioterapie si Recuperare Medicala. Bazele de tratament functioneaza tot timpul anului.

Statiunea Turistica Eforie Nord Cele mai vizionate camere ...


 
Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos. Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos.
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Propeller
  • Google
  • Technorati
TravelCams va invita sa vizionati camere live din Óntreaga lume si descoperiti cele mai atractive destinatii turistice


Fatal error: Call to undefined function session_register() in /home/netcam/public_html/templates/site/template_camera_page_videoguide.php on line 75