Statiunea Turistica Neptun

Prezentare video Statiunea Turistica Neptun pe videoguide.ro
Webcam Statiunea Turistica Neptun Vizualizati aceasta camera web
Webcam Statiunea Turistica Neptun

Statiunea Turistica Neptun Aceasta camera web este sustinuta de
Video guide

Rating: 7.0/10(2 votes cast)

Lacurile din Neptun Lacurile din Neptun
Desi cunoscuta ca si o statiune pe litoralul marii Negre, localitatea Neptun pune la dispozitia oaspetilor sai doua lacuri, Neptun I si Neptun II, perfecte pentru pescuit sau pentru relaxare.
More Cameras by Location ... Vizualizeaza mai multe camere din Neptun ...

Localizare Camera


Incarcare harta... Va rugam asteptati

Incarcare harta... Va rugam asteptati
Descriere Locatie Camera
Neptun este o statiune turistica de pe litoralul romanesc situata la 7 km Nord de orasul Mangalia si la 38 km de Constanta. Statiunea se afla intr-o zona cu o vegetatie bogata,  fiind aproape de padurea Comorova.
Statiunea este preferata de catre turisti datorita plajei cu nisip fin. Totodata statiunea ofera numeroase posibilitati de agrement - un cinema in aer liber, Teatrul de Vara, Bazarul Neptun, debarcaderul, terenurile polivalente de sport, doua terenuri de minigolf, un parc de distractii, facilitati pentru sporturi nautice si un sat de vacanta. Restaurantele ofera o bogata varietate de preparate culinare autohtone, specialitati din peste si programe folclorice.
Statiunea Turistica Neptun Cele mai vizionate camere ...


 
Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos. Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos.
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Propeller
  • Google
  • Technorati
TravelCams va invita sa vizionati camere live din Óntreaga lume si descoperiti cele mai atractive destinatii turistice


Fatal error: Call to undefined function session_register() in /home/netcam/public_html/templates/site/template_camera_page_videoguide.php on line 75