Statiunea Montana Paltinis

Prezentare video Statiunea Montana Paltinis pe videoguide.ro
Webcam Statiunea Montana Paltinis Vizualizati aceasta camera web
Webcam Statiunea Montana Paltinis

Statiunea Montana Paltinis Aceasta camera web este sustinuta de
Video guide

Rating: 10.0/10(1 vote cast)

Paltinis, webcam statiune montana Paltinis, webcam statiune montana
Camera este amplasata in statiunea montana Paltinis din judetul Sibiu si ofera imagini live din zona statiunii Paltinis.
Statiunea este situata pe coasta nord-estica a muntilor Cindrel din Carpatii Meridionali.Statiunea a fost infintata in 1884 fiind cea mai veche statiune montana din Romania.
Paltinisul este o optiune pentru un weekend  destinat sporturilor de iarna sau plimbarilor prin rezervaţia naturala Iezerele Cindrelului la faimoasele lacuri glaciare. Odata ajunsi aici, nu mai puteti sa va plictisiti.Fie ca schiati, fie ca va plimbati pe trasee, fie ca stati si admirati frumusetea peisajului, Paltinisul garanteaza petrecerea unui timp de calitate in statiune.
Paltinis,Arena Platos Paltinis,Arena Platos
Aceasta camera surprinde imagini din statiunea Paltinis din muntii Cindrel, judetul Sibiu.
Partia de schi Oncesti Paltinis Partia de schi Oncesti Paltinis
Statiunea Paltinis este situata pe coasta nord-estica a muntilor Cindrel din Carpatii Meridionali, in judetul Sibiu. Aceasta a fost infintata in 1884 fiind cea mai veche statiune montana din Romania.
More Cameras by Location ... Vizualizeaza mai multe camere din Paltinis ...

Localizare Camera


Incarcare harta... Va rugam asteptati

Incarcare harta... Va rugam asteptati
Descriere Locatie Camera
Statiunea Montana Paltinis este situata in muntii Cindrel, la o altitudine de 1440 m si face parte din judetul Sibiu.
Paltinisul este prima statiune montana din Romania, fiind intemeiata in 1894. Este optiunea perfecta pentru iubitorii muntelui, atat iarna cat si vara datorita locatiei exceptionale si aerului pur si proaspat.
Iarna, statiunea este asaltata de iubitorii sporturilor de iarna. In zona aceasta ninge abundent si exista partii special amenajate pentru schi echipate cu telescaun si teleschi.
Vara, iubitorii de natura pot merge in trasee turistice, prin rezervatia naturala Iezerele Cindrelului, unde pot fi vizitate lacuri glaciare. Pot fi accesta trasee turistice inspre Cheile Cibinului, Valea Sadului, Poiana si Varful Cindrel (2244 m), cabanele Curmatura Stezii, Gatu Berbecului, Fantanele.
Statiunea Montana Paltinis Cele mai vizionate camere ...


 
Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos. Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos.
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Propeller
  • Google
  • Technorati
TravelCams va invita sa vizionati camere live din Óntreaga lume si descoperiti cele mai atractive destinatii turistice


Fatal error: Call to undefined function session_register() in /home/netcam/public_html/templates/site/template_camera_page_videoguide.php on line 75