Statiunea Montana Predeal

Va aflati in: Destinatii NetCam Romania : Videoguide : Predeal, Brasov
Prezentare video Statiunea Montana Predeal pe videoguide.ro
Webcam Statiunea Montana Predeal Vizualizati aceasta camera web
Webcam Statiunea Montana Predeal

Statiunea Montana Predeal Aceasta camera web este sustinuta de
Video guide

Rating: 0.0/10(0 votes cast)

Acvariu Constanta Acvariu Constanta
Acvariul din Constanta este prima componenta a Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii din Constanta, fiind si primul de gen din Romania, inaugurat la 1 mai 1958.
Arcul de Triumf Arcul de Triumf
Arcul de Triumf este un monument proiectat de Petre Antonescu, construit in perioada 1921-1922, ce comemoreaza victoria Romaniei in Primul Razboi Mondial.
Belvedere Brasov Belvedere Brasov
Belvedere este o zona de promenada a Brasovului inca din secolul XIX, fiind situata intr-o zona cu vedere panoramica a orasului.
Biserica Evanghelica Fortificata Cristian Biserica Evanghelica Fortificata Cristian
Biserica fortificata Sfantul Servatius este o biserica evanghelica din Cristian, judetul Sibiu. Localitatea Cristian se afla la o distanta de 10 kilometri de Sibiu, pe DN 1, in directia Sebes.
Biserica Evanghelica Fortificata Harman Biserica Evanghelica Fortificata Harman
Biserica Evanghelica Fortificata Harmana fost construita in secolul XIII, istoria acestui loc fiind strans legata de prezenta cavalerilor teutoni.
More Cameras by Location ... Vizualizeaza mai multe camere din Videoguide ...

Localizare Camera


Incarcare harta... Va rugam asteptati

Incarcare harta... Va rugam asteptati
Descriere Locatie Camera
Statiunea Montana Predeal este situata in zona superioara a Vaii Prahovei, fiind orasul situat la cea mai mare altitudine din Romania - intre 1030m- 1110 m.
Predealul este una dintre cele mai accesate destinatii turistice din zona Brasov, atat iarna, cat si vara. Datorita aerului curat, fara praf sau alti agenti alergenici, bogat in ozon, Predealul este recomandat pentru tratamentului mai multor boli.
In timpul iernii, statiunea Predeal pune la dispozitia oaspetilor sai cinci partii amenajate, dotate cu telescaun si teleschi.
Cele mai importante obiective turistice din Predeal sunt: Manastirea Predeal, Vila Maresalului Antonescu, Biserica Sf. Imparati Constantin si Elena, etc.
Statiunea Montana Predeal Cele mai vizionate camere ...


 
Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos. Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos.
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Propeller
  • Google
  • Technorati
TravelCams va invita sa vizionati camere live din Óntreaga lume si descoperiti cele mai atractive destinatii turistice


Fatal error: Call to undefined function session_register() in /home/netcam/public_html/templates/site/template_camera_page_videoguide.php on line 75