Peisaj Rasnov

Prezentare video Peisaj Rasnov pe videoguide.ro
Webcam Peisaj Rasnov Vizualizati aceasta camera web
Webcam Peisaj Rasnov

Peisaj Rasnov Aceasta camera web este sustinuta de
Video guide

Rating: 0.0/10(0 votes cast)

Cetatea Rasnov Cetatea Rasnov
Cetatea Rasnov, unul din cele mai bine pastrate ansambluri fortificate din Transilvania, este situata pe dealul calcaros aflat la sudul orasului Rasnov din judetul Brasov. 
Rāşnov, Cetatea Rāşnov Rāşnov, Cetatea Rāşnov
Vizualizati imagini live preluate de camera web amplasata la  Cetatea Rasnov. Cetatea Râşnov este o cetate ţărănească veche din oraşul Râşnov
More Cameras by Location ... Vizualizeaza mai multe camere din Rāşnov ...

Localizare Camera


Incarcare harta... Va rugam asteptati

Incarcare harta... Va rugam asteptati
Descriere Locatie Camera
Rasnov este o localitate situata la poalele muntilor Postavaru, in apropierea muntilor Bucegi si Piatra Craiului, la capatul Nordic al trecatorii Bran-Rucar, in judetul Brasov.
Datorita asezarii sale geografice exceptionale, Rasnovul a devenit o zona turistica foarte populara pentru amatorii de sporturi extreme si nu numai. Aici, iubitorilor de senzatii tari li s-a pregatit o instalatie de bungee-jumping unica in Europa, cu o intaltime de 135 metri si cu posibilitati de marire pana la 155 metri in functie de greutatea celui care sare. Pe langa bungee-jumping se poate practica cataratul sau drumetiile montane.
Peisaj Rasnov Cele mai vizionate camere ...


 
Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos. Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos.
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Propeller
  • Google
  • Technorati
TravelCams va invita sa vizionati camere live din īntreaga lume si descoperiti cele mai atractive destinatii turistice


Fatal error: Call to undefined function session_register() in /home/netcam/public_html/templates/site/template_camera_page_videoguide.php on line 75