Parcul Dimitrie Ghica

Prezentare video Parcul Dimitrie Ghica Sinaia pe videoguide.ro
Webcam Parcul Dimitrie Ghica Vizualizati aceasta camera web
Webcam Parcul Dimitrie Ghica

Parcul Dimitrie Ghica Aceasta camera web este sustinuta de
Video guide

Rating: 10.0/10(1 vote cast)

Partii schi Sinaia Partii schi Sinaia
Sinaia este una dintre cele mai frumoase statiuni montane din Romania. Amplasata pe Valea Prahovei, la poalele muntilor Varful cu Dor, Furnica si Piatra Arsa, statiunea este cautata in special de iubitorii sporturilor de iarna datorita crestelor de peste 2000 m.
Sinaia, panorama Sinaia, panorama
Aceasta camera web ne ofera o panorama incantatoare din orasul Sinaia aflat in judetul Prahova. Functia economica de baza a orasului Sinaia este turismul cu toate serviciile aferente acestuia.
Sinaia, partie de schi, telegondola Sinaia, partie de schi, telegondola
Aceasta camera web ne ofera imagini superbe din statiunea de schi Sinaia situata in judetul Prahova la poalele muntilor Bucegi, pe Valea Prahovei.
Sinaia, Valea Dorului Sinaia, Valea Dorului
Vizualizati aceasta camera web live amplasata in Sinaia,  Valea Dorului.
Sinaia, Valea Soarelui Sinaia, Valea Soarelui
Aceasta camera web ne ofera o imagine din Valea Soarelui, Sinaia. Acest oras se situeaza la poalele muntilor Bucegi.
More Cameras by Location ... Vizualizeaza mai multe camere din Sinaia ...

Localizare Camera


Incarcare harta... Va rugam asteptati

Incarcare harta... Va rugam asteptati
Descriere Locatie Camera
Parcul Dimitrie Ghica din Sinaia a fost infiintat in anul 1881, fiind amenajat sub indrumarea arhitectului peisagist elvetian, Eder. Acesta adaposteste mai multi arbori seculari, iar in interiorul sau se desfasoara, pe o scena amenajata, festivalurile din Sinaia.
Scena amenajata gazduieste, in fiecare an, Festivalul “Sinaia Forever”, concerte si diferite evenimente, iar iarna se instaleaza un patinoar.
Spatiul parcului este dotat si cu locuri de joaca pentru copii, precum si cu o fantana de mari dimensiuni, pe care uneori se pot inchiria vaporase teleghidate.
Se mai pot admira, pe marginea aleilor ce strabat parcul, busturile unor personalitati care au locuit sau doar au vizitat orasul Sinaia, de exemplu: Mihai Eminescu, lon Creanga, Nicolae Balcescu, precum si Dimitrie Ghica. Chiar la intrarea in parc, se mai afla si bustul actorului lon (lancu) Brezeanu, Cetatean de Onoare al orasului Sinaia.  La capatul dinspre casino, se afla un mic muzeu, Muzeul Rezervatiei Bucegi. 
Parcul Dimitrie Ghica Cele mai vizionate camere ...


 
Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos. Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos.
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Propeller
  • Google
  • Technorati
TravelCams va invita sa vizionati camere live din Óntreaga lume si descoperiti cele mai atractive destinatii turistice


Fatal error: Call to undefined function session_register() in /home/netcam/public_html/templates/site/template_camera_page_videoguide.php on line 75