Partii schi Sinaia

Prezentare video Partii schi Sinaia pe videoguide.ro
Webcam Partii schi Sinaia Vizualizati aceasta camera web
Webcam Partii schi Sinaia

Partii schi Sinaia Aceasta camera web este sustinuta de
Video guide

Rating: 8.3/10(3 votes cast)

Parcul Dimitrie Ghica Parcul Dimitrie Ghica
Parcul Dimitrie Ghica din Sinaia a fost infiintat in anul 1881, fiind amenajat sub indrumarea arhitectului peisagist elvetian, Eder. Acesta adaposteste mai multi arbori seculari, iar in interiorul sau se desfasoara, pe o scena amenajata, festivalurile din Sinaia.
Sinaia, panorama Sinaia, panorama
Aceasta camera web ne ofera o panorama incantatoare din orasul Sinaia aflat in judetul Prahova. Functia economica de baza a orasului Sinaia este turismul cu toate serviciile aferente acestuia.
Sinaia, partie de schi, telegondola Sinaia, partie de schi, telegondola
Aceasta camera web ne ofera imagini superbe din statiunea de schi Sinaia situata in judetul Prahova la poalele muntilor Bucegi, pe Valea Prahovei.
Sinaia, Valea Dorului Sinaia, Valea Dorului
Vizualizati aceasta camera web live amplasata in Sinaia,  Valea Dorului.
Sinaia, Valea Soarelui Sinaia, Valea Soarelui
Aceasta camera web ne ofera o imagine din Valea Soarelui, Sinaia. Acest oras se situeaza la poalele muntilor Bucegi.
More Cameras by Location ... Vizualizeaza mai multe camere din Sinaia ...

Localizare Camera


Incarcare harta... Va rugam asteptati

Incarcare harta... Va rugam asteptati
Descriere Locatie Camera
Sinaia este una dintre cele mai frumoase statiuni montane din Romania. Amplasata pe Valea Prahovei, la poalele muntilor Varful cu Dor, Furnica si Piatra Arsa, statiunea este cautata in special de iubitorii sporturilor de iarna datorita crestelor de peste 2000 m.
Statiunea Sinaia dispune de 13 partii de schi cu grade de dificultate diferite, fiind marcate de la albastru-incepator, rosu si negru-avansat. Statiunea creaza turistilor sai posibilitatea de a schia pe partiile Valea Dorului , Valea Soarelui sau Carp, dar si trasee mai complexe de schi, cum ar fi Scandurar, Drum de Vara, Turistica sau Drum Vechi. De asemenea, la Sinaia se pot practica o serie de alte sporturi de iarna: bob, sanius, snowboarding, skeleton.
Toate partiile de schi din statiune sunt deservite de instalatii de transport pe cablu (teleschi/telescaun/baby ski-lift) accesibile cu telecabina Sinaia-Cota 1400-Cota 2000.
Datorita pozitii pitoresti si facilitatilor ce le ofera, Sinaia a devenit una dintre cele mai vizitate statiuni turistice din Romania.
Partii schi Sinaia Cele mai vizionate camere ...


 
Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos. Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos.
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Propeller
  • Google
  • Technorati
TravelCams va invita sa vizionati camere live din Óntreaga lume si descoperiti cele mai atractive destinatii turistice


Fatal error: Call to undefined function session_register() in /home/netcam/public_html/templates/site/template_camera_page_videoguide.php on line 75