Localizare camere web NetCam Romania.

NetCam Romania va ofera libertatea de a vizita prin intermediul camerelor web locuri interesante, destinatii turistice situate pe teritoriul Romaniei.

Incarcare harta... Va rugam asteptati

Incarcare harta... Va rugam asteptati
Cauta in: Keyword [optional]  
 
 

Localizare camere web. Destinatii NetCam Romania.

Localizare camere web. Destinatii NetCam Romania.
Camere web live din judetul Mehedinti
Judetul Mehedinti este un judet in care sunt prezente toate formele de relief, de la unitati ale grupei montane Retezat Godeanu, Podisul Mehedinti, Piemontul Strehaia care face parte din podisul Getic, pana la unitati ale Campiei Romane, mai exact Campia Blahnitei, subinitate a Campiei Olteniei. Din punct de vedere administrativ judetul este impartit in doua municipii, Drobeta Turnu Severin si Orsova, 3 orase, Strehaia, Vanju Mare si Baia de Arama si 59 de comune cu 344 de sate. Dunarea este principalul curs de apa care trece prin judet, fiind si granita de-alungul sudului judetului, pe o distanta de 192 de kilometri. Mehedintiul are un potential turistic extraordinar, prin asezarile si vestigiile antice prezente aici, prin Piciorul Podului lui Traian, prin ruinele Cetatii Severinului, prin manastirea Vodita care ese primul monument ce atesta infiintarea vietii monahale in tara, prin zona Portile de fier I, cu zonele Cazanem, Sistemul Hidroenergetic, insulele Golu si Simian, Portile de fier II, prin Pestera Topolnita, Ponoare, statiunea Balneoclimaterica Bala, etc.
Localizare camere web. Destinatii NetCam Romania.
Eselnita Camere web live din Eselnita
Eselnita este o Comuna situata in judetul Mehedinti in partea vestica a acestuia, la sapte kilometri de municipiul Orsova. Aceasta este situata pe malul Dunarii, si este strabatuta de Drumul National 57.
 
Camere web live din Eselnita
Orsova Camere web live din orasul Orsova
Va invitam sa urmariti aceste imagini splendide din municipiul Orsova situat in judetul Mehedinti. Camera web amplasata aici ne ilustreaza o panorama superba cu Dunarea care trece prin sudul orasului.
 
Camere web live din orasul Orsova
Drobeta Turnu Severin Camere web live din Drobeta Turnu Severin
Drobeta Turnu Severin este un oras, resedinta judetului Mehedinti, situat in partea vestica a Olteniei, pe malul stang al Dunarii.
 
Camere web live din Drobeta Turnu Severin
Noutati si Evenimente
News Camere web recent introduse in sistem si camere web excluse din sistem. mai multe noutati ...
Eforie Nord, plaja Eforie Nord, plaja
Aceasta camera web ne ofera imagini din statiunea Eforie Nord situata pe malul Marii Negre in Judetul Constanta. Imaginile ne ofera o ilustrare a frumoasei plaje aflate in zona.
Olimp, plaja-faleza Olimp, plaja-faleza
Urmariti aceste imagini superbe de pe faleza statiunii Olimp, de pe litoralul Marii Negre din judetul Constanta.
Eforie Nord, oras Eforie Nord, oras
Eforie Nord se afla situat pe litoralul Marii Negre in judetul Constanta si este una din cele mai vizitate statiuni atat pentru recreere cat si pentru tratarea de boli. Aici se imbina perfect turismul recreativ cu cel balnear.

More Cameras by Location ... Vizualizeaza mai multe camere NetCam Romania ...

Newsletter:

subscribe unsubscribe
Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos. Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos.
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Propeller
  • Google
  • Technorati
TravelCams va invita sa vizionati camere live din īntreaga lume si descoperiti cele mai atractive destinatii turistice