Localizare camere web NetCam Romania.

NetCam Romania va ofera libertatea de a vizita prin intermediul camerelor web locuri interesante, destinatii turistice situate pe teritoriul Romaniei.

Incarcare harta... Va rugam asteptati

Incarcare harta... Va rugam asteptati
Cauta in: Keyword [optional]  
 
 

Localizare camere web. Destinatii NetCam Romania.

Localizare camere web. Destinatii NetCam Romania.
Camere web live de la Gura Raului
La 3 kilometri de localitate este situat si barajul artificial de acumulare Gura Raului, care are ca si scop principal alimentarea cu apa a orasului sibiu si a comunei Gura Raului. Satul Gura Raului este si o zona turistica montana deosebita datorita faptului ca aici se afla si o statiune montana in care se pot practica diferite sporturi de iarna pe frumoasa partie Trecatoarea Lupilor, care are o lungime de peste 700 de metri si este dotata si cu o retea de teleschi de 470 de metri. Printre obiectivele turistice principale din aceasta localitate putem mentiona Monumentul Eroilor Romani din Primul Razboi Mondial, Biserica mica cu hramul Cuvioasa Paraschiva, Biserica Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril, etc.
Localizare camere web. Destinatii NetCam Romania.

Gura Raului, Partia de schi Trecatoarea Lupilor Gura Raului, Partia de schi Trecatoarea Lupilor
Aceasta camera web este amplasata in satul Gura Raului din judetul Sibiu si ne ofera o panorama superba asupra partiei de schi Trecatoarea Lupilor.
 Noutati si Evenimente
News Camere web recent introduse in sistem si camere web excluse din sistem. mai multe noutati ...
Rşnov, Cetatea Rşnov Rşnov, Cetatea Rşnov
Vizualizati imagini live preluate de camera web amplasata la  Cetatea Rasnov. Cetatea Râşnov este o cetate ţărănească veche din oraşul Râşnov
Nadlac, Drumul National 7 Nadlac, Drumul National 7
Va invitam sa urmariti ceste imagini oferite de camera web amplasata in orasul Nadlac, situat in judetul Arad, pe raul Mures, la granita dintre Romania si Ungaria.
Craiova - Centru, Piata Mihai Viteazu Craiova - Centru, Piata Mihai Viteazu
Craiova este al doilea oraş, după Bucureşti, după numarul de construcţii vechi: biserici, case şi palate boiereşti sau alte construcţii laice.

More Cameras by Location ... Vizualizeaza mai multe camere NetCam Romania ...

Newsletter:

subscribe unsubscribe
Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos. Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos.
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Propeller
  • Google
  • Technorati
TravelCams va invita sa vizionati camere live din ntreaga lume si descoperiti cele mai atractive destinatii turistice