Localizare camere web NetCam Romania.

NetCam Romania va ofera libertatea de a vizita prin intermediul camerelor web locuri interesante, destinatii turistice situate pe teritoriul Romaniei.

Incarcare harta... Va rugam asteptati

Incarcare harta... Va rugam asteptati
Cauta in: Keyword [optional]  
 
 

Localizare camere web. Destinatii NetCam Romania.

Localizare camere web. Destinatii NetCam Romania.
Camere web live din judetul Arges
Judetul Arges se invecineaza la nord cu judetele Sibiu si Brasov, la sud cu judetul Telorman, la vest cu judetele Olt si Valcea si la est cu judetul Dambovita. Relieful judetului este unul diversificat, ce coboara in trepte de la nord la sud, de la altitudinea de 2500 pana la 160 de metri, intalnindu-se toate formele de relief. Paralela de 45 de grade latitudine nordica traverseaza acest judet, situandu-l in plina clima temperata. In zonele de deal si de munte, in special in nordul judetului, se intalnesc o multime de lacuri glaciare si artificiale, cum ar fi lacul Vidraru, lacul Balea sau lacul Capra. In judetul Arges se intalnesc multe atractii turistice, cum ar fi Barajul Vidraru, cheile Argesului, pestera Dambovicioara, precum si manastirile Cotmeana, Aninoasa si Corbii de Piatra. Tot in judetul Arges intalnim si Transfagarasanul, situat la 2034 m inaltime.
Localizare camere web. Destinatii NetCam Romania.
Campulung Muscel Camere web live din municipiul Campulung
Câmpulung este un municipiu din Judeţul Argeş, din regiunea Muntenia, România.
 
Camere web live din municipiul Campulung
Mioveni Camere web live din orasul Mioveni
Orasul Mioveni este situat in partea centrala a judetului Arges. El este asezat in unitatea de podis Subcarpatii Getici si este strabatut de trei rauri: Argesel, Doamnei si Targului. Pana in anul in 1996 acesta era numit Colibasi, iar dupa acest an, printr-un decret dat de guvern si parlament, orasul a revenit la numele sau vechi, Mioveni.
 
Camere web live din orasul Mioveni
Pitesti Camere web live din orasul Pitesti
Municipiul Pitesti este cel mai mare oras si resedinta judetului Arges si are o populatie de aproximativ 170.000 locuitori. El este amplasat la confluenta Raului Arges cu Raul Doamnei si are o istorie foarte bogata cu o serie de intamplari pline de insemnatate pentru neamul romanesc, existand inca din evul mediu timpuriu.
 
Camere web live din orasul Pitesti
Noutati si Evenimente
News Camere web recent introduse in sistem si camere web excluse din sistem. mai multe noutati ...
Malini, partie de schi Malini, partie de schi
Va invitam sa vizualizati aceste imagini live din comuna Malini situata in judetul Suceava, pe cursul raului Suha Mare. Camera web de aici ne ilustreaza partia de schi excelenta pentru cei care doresc sa-si petreaca un weekend sau o vacanta la munte.
Nadlac, Drumul National 7 Nadlac, Drumul National 7
Va invitam sa urmariti ceste imagini oferite de camera web amplasata in orasul Nadlac, situat in judetul Arad, pe raul Mures, la granita dintre Romania si Ungaria.
Slanic Moldova Slanic Moldova
Aceasta camera web este amplasata in orasul Slanic Moldova din judetul Bacau. Orasul este situat intr-o zona depresionara acoperita de paduri de conifere si foioase.

More Cameras by Location ... Vizualizeaza mai multe camere NetCam Romania ...

Newsletter:

subscribe unsubscribe
Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos. Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos.
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Propeller
  • Google
  • Technorati
TravelCams va invita sa vizionati camere live din īntreaga lume si descoperiti cele mai atractive destinatii turistice