Localizare camere web NetCam Romania.

NetCam Romania va ofera libertatea de a vizita prin intermediul camerelor web locuri interesante, destinatii turistice situate pe teritoriul Romaniei.

Incarcare harta... Va rugam asteptati

Incarcare harta... Va rugam asteptati
Cauta in: Keyword [optional]  
 
 

Localizare camere web. Destinatii NetCam Romania.

Localizare camere web. Destinatii NetCam Romania.
Camere web live din Judetul Mures

Mureş este un judeţ în regiunea Transilvania din România.

Judeţul Mureş este situat în zona central-nordică a ţării în centrul Podişului Transivaniei. Judeţul Mureş se învecinează cu alte şapte judeţe.

La nord-est cu judeţul Suceava pe o distanţă 15 kilometri, limita fiind culmile masivului Călimani. Pe latura estică pe o distanţă de 130 kilometri se învecinează cu judeţul Harghita, limita fiind descrisă pe direcţia nord-sud de munţii Călimani, defileul Mureşului între Topliţa şi Stânceni, munţii Gurghiului până aproape de Sovata, traversează apoi cursul superior al Târnavei Mari până la intersecţia acestuia cu râul Homorodul Mare. La extremitatea sud-estică judeţul Mureş se învecinează pe o porţiune de 20 km cu judeţul Braşov. În partea de sud-vest pe o distanţă de 80 de km se învecinează cu judeţul Sibiu. Limita cu acest judeţ începe la intersecţia dintre Târnava Mare şi Hârtibaci, traversează Târnava Mare lângă Daneş, Mureş apoi urmează linia descrisă de cele 2 Târnave până în apropiere de sud-vestul oraşului Târnăveni. Hotarul cu judeţul Alba lung de 40 km este cuprins între Târnava Mică şi râul Mureş şi se află în partea de sud-vest a judeţului Mureş. La confluenţa Arieşului cu Mureşul începe graniţa cu judeţul Cluj, în partea de vest a judeţului Mureş, şi traversează colinele Câmpiei Transilvaniei pe o distanţă de aproape 60 km. În partea de nord pe o distanţă de 100 km, judeţul Mureş se învecinează cu judeţul Bistriţa-Năsăud linia de demarcaţie dintre cele două judeţe fiind dealurile din Câmpia Transilvaniei, Subcarpaţii interni iar spre final Munţii Călimani la o altitudine de 2000 m.
Fragmente preluate de pe Wikipedia.org

Localizare camere web. Destinatii NetCam Romania.
Sighisoara Camere web live, webcam din orasul Sighişoara
Sighişoara este un oraş situat în judeţul Mureş, Transilvania, România.
 
Camere web live, webcam din orasul Sighişoara
Targu Mures Camere web live, webcam din municipiul Targu Mures
Targu Mures este municipiul resedinta de judet al judetului Mures si cel mai mare oras din judetul Mures.
 
Camere web live, webcam din municipiul Targu Mures
Sovata Camere web live, webcams din statiunea Sovata
Sovata este un oras situat in judetul Mures, la confluenta raurilor Tarnava Mica si Sovata. Orasul are o populatie de aproximatic 11.000 de locuitori din care peste 90% sunt de origine maghiara. Sovata este recunoscut ca si statiune balneara, datorita lacurilor din apropiere, cum sunt Ursu, Alunis, Verde, Negru, Rosu, Mierlei si Serpilor.
 
Camere web live, webcams din statiunea Sovata
Noutati si Evenimente
News Camere web recent introduse in sistem si camere web excluse din sistem. mai multe noutati ...
Municipiul Resita, Centru Municipiul Resita, Centru

Acesta camera este amplasata in centrul Municipiului Resita. Reşiţa a fost considerat mult timp ca fiind al doilea centru siderurgic al României.

Timisoara, Opera Romana Timisoara, Opera Romana
Acesta camera este amplasata in Piata Victoriei din Timisoara si vizualizeaza Opera Romana.
Nadlac, Drumul National 7 Nadlac, Drumul National 7
Va invitam sa urmariti ceste imagini oferite de camera web amplasata in orasul Nadlac, situat in judetul Arad, pe raul Mures, la granita dintre Romania si Ungaria.

More Cameras by Location ... Vizualizeaza mai multe camere NetCam Romania ...

Newsletter:

subscribe unsubscribe
Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos. Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos.
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Propeller
  • Google
  • Technorati
TravelCams va invita sa vizionati camere live din īntreaga lume si descoperiti cele mai atractive destinatii turistice