Localizare camere web NetCam Romania.

NetCam Romania va ofera libertatea de a vizita prin intermediul camerelor web locuri interesante, destinatii turistice situate pe teritoriul Romaniei.

Incarcare harta... Va rugam asteptati

Incarcare harta... Va rugam asteptati
Cauta in: Keyword [optional]  
 
 

Localizare camere web. Destinatii NetCam Romania.

Localizare camere web. Destinatii NetCam Romania.
Camere web live din orasul Gura Humorului
Orasul Gura Humorului din judetul Suceava a fost atestat in anul 2005 prin hotarare de guvern ca statiune turistica de interes national. Aici a fost amenajata o partie de schi cu lungime de 1.350 de metri foarte moderna, dotata cu instalatie de telescaun, tunuri de produs zapada artificiala, instalatie de nocturna si multe locuri de parcare la baza ei. Acest domeniu schiabil extraordinar a fost construit prin proiectul "Partie de schi, Orientare Turistica, Parc Lunca Moldovei, Agrement, Sport". Cele mai atractive obiective istorice sunt: Manastirea Voronet, Cladirea Primariei, Biserica romano-catolica din Gura Humorului, Sinagoga Mare, Cimitirul Evreiesc, etc. Atractivitatea orasului este influentata si de aceasta imbinare a turismului montan cu cel ecumenic, oamenii venind atat pentru a se distra si relaxa pe partie, cat si pentru a vizita unele din cele mai impresionante lacase de cult din tara noastra.
Localizare camere web. Destinatii NetCam Romania.

Gura Humorului, partia de schi Soimul, complex de agrement Arinis Gura Humorului, partia de schi Soimul, complex de agrement Arinis
Va invitam sa vizualizati aceste imagini superbe din statiunea montana aflata in orasul Gura Humorului din judetul Suceava.
 Noutati si Evenimente
News Camere web recent introduse in sistem si camere web excluse din sistem. mai multe noutati ...
Timisoara, Opera Romana Timisoara, Opera Romana
Acesta camera este amplasata in Piata Victoriei din Timisoara si vizualizeaza Opera Romana.
Nadlac, Drumul National 7 Nadlac, Drumul National 7
Va invitam sa urmariti ceste imagini oferite de camera web amplasata in orasul Nadlac, situat in judetul Arad, pe raul Mures, la granita dintre Romania si Ungaria.
Municipiul Resita, Centru Municipiul Resita, Centru

Acesta camera este amplasata in centrul Municipiului Resita. Reşiţa a fost considerat mult timp ca fiind al doilea centru siderurgic al României.


More Cameras by Location ... Vizualizeaza mai multe camere NetCam Romania ...

Newsletter:

subscribe unsubscribe
Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos. Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos.
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Propeller
  • Google
  • Technorati
TravelCams va invita sa vizionati camere live din īntreaga lume si descoperiti cele mai atractive destinatii turistice