Localizare camere web NetCam Romania.

NetCam Romania va ofera libertatea de a vizita prin intermediul camerelor web locuri interesante, destinatii turistice situate pe teritoriul Romaniei.

Incarcare harta... Va rugam asteptati

Incarcare harta... Va rugam asteptati
Cauta in: Keyword [optional]  
 
 

Localizare camere web. Destinatii NetCam Romania.

Localizare camere web. Destinatii NetCam Romania.
Camere web live webcams din localitatea Arieseni
Localitatea Arieseni din Judetul Alba este una din cele mai cunoscute din acest judet datorita localizarii sale in una din cele mai frumoase zone din Muntii Apuseni. Atestata inca din anul 1909, satul s-a dezvoltat mai ales datorita miscarilor de migratie a populatiei spre zonele montane inalte pentru a le facilita activitatea de crestere a animalelor, aici existand pasuni montane bogate. Incetul cu incetul comunitatea s-a dezvoltat si a inceput sa dezvolte localitatea si in alt mod decat cel traditional, si anume prin crearea de conditii facile turismului, constienti fiind de minunile naturale de care sunt inconjurati, cum ar fi Pestera Coiba Mare, Ghetarul Vartop, Cascada Bucinis, Cascada Varciorog, Groapa Ruginoasa, Varful Bihorul, GHetarul Scarisoara, etc. Datorita si edificiilor antropice culturale si istorice intalnite aici, precul Biserica din lemn din Arieseni, Muzeul Patrahaitesti sau Cetatile Ponorului, zona a devenit in scurt timp un punct principal de atractie atat pentru turistii din imprejurimi cat si pentru cei din strainatate. Cu siguranta un punct de baza al atractivitatii zonei il reprezinta domeniul schiabil dezvoltat, turistii avand ocazia nu numai sa guste din placerile si relaxarea pe care o ofera peisajele mirifice ale Apusenilor, dar si sa practice sporturi de iarna intr-un ambient placut la cea mai cunoscuta partie din statiune, si anume moderna si bine amenajata partie Vartop.
Localizare camere web. Destinatii NetCam Romania.

Arieseni, partie schi Vartop 1 Arieseni, partie schi Vartop 1
 Aceasta camera este amplasata in zona partiei de schi Vartop din localitatea Arieseni, situata la granita judetelor Bihor si Alba, in Muntii Apuseni, la o altitudine de 950 m.
 
Camere web live din Eselnita
Arieseni, partie schi Vartop 2 Arieseni, partie schi Vartop 2
Va invitam sa vizualizati imagini splendide oferite de camera web live amplasata in zona partiei de schi Vartop din localitatea Arieseni situata in Judetul Alba, o localitate asaltata de multi vizitatori mai ales in sezonul zapezii.
 
Camere web live din Drobeta Turnu Severin
Arieseni, telescaun Arieseni, telescaun
Urmariti imagini live oferite de catre camera web care vizualizeaza telescaunul de la partia Vartop din localitatea Arieseni, judetul Alba. Telescaunul este foarte modern si deserveste la urcarea turistilor pe crestele partiei.
 
Camere web live din Slatina
Arieseni, telescaun 2 Arieseni, telescaun 2
Camera web amplasata la baza partiei Vartop din localitatea arieseni ne ofera imagini cu reteaua de teleschi existenta aici, care face posibila urcarea turistilor pana in varful partiei desfasurate pe o lungime de 1000 metri si o diferenta de nivel de 200 metri.
 
Camere web live din Tirnova
Arieseni, partie schi Vartop 3 Arieseni, partie schi Vartop 3
Aceasta camera web surprinde imagini de pe partia de schi Vartop din Arieseni,statiune aflata la limita judetelor Alba si Bihor.
 Noutati si Evenimente
News Camere web recent introduse in sistem si camere web excluse din sistem. mai multe noutati ...
Nadlac, Drumul National 7 Nadlac, Drumul National 7
Va invitam sa urmariti ceste imagini oferite de camera web amplasata in orasul Nadlac, situat in judetul Arad, pe raul Mures, la granita dintre Romania si Ungaria.
Rāşnov, Cetatea Rāşnov Rāşnov, Cetatea Rāşnov
Vizualizati imagini live preluate de camera web amplasata la  Cetatea Rasnov. Cetatea Râşnov este o cetate ţărănească veche din oraşul Râşnov
Craiova - Centru, Piata Mihai Viteazu Craiova - Centru, Piata Mihai Viteazu
Craiova este al doilea oraş, după Bucureşti, după numarul de construcţii vechi: biserici, case şi palate boiereşti sau alte construcţii laice.

More Cameras by Location ... Vizualizeaza mai multe camere NetCam Romania ...

Newsletter:

subscribe unsubscribe
Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos. Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos.
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Propeller
  • Google
  • Technorati
TravelCams va invita sa vizionati camere live din īntreaga lume si descoperiti cele mai atractive destinatii turistice