Localizare camere web NetCam Romania.

NetCam Romania va ofera libertatea de a vizita prin intermediul camerelor web locuri interesante, destinatii turistice situate pe teritoriul Romaniei.

Incarcare harta... Va rugam asteptati

Incarcare harta... Va rugam asteptati
Cauta in: Keyword [optional]  
 
 

Localizare camere web. Destinatii NetCam Romania.

Localizare camere web. Destinatii NetCam Romania.
Camere web live din municipiul Iasi
Iasiul este unul din cele mai reprezentative orase ale tarii din punct de vedere istoric, fiind capitala Moldovei intre anii 1564 si 1859, capitala celor doua principate unite intre anii 1859 si 1862 si capitala Romaniei intre anii 1916 si 1918. Orasul este situat in partea de est a Moldovei, in Campia Jijiei, traversat de raul Bahlui. Este cunoscut ca urbea celor sapte coline, Cetatuia, Gatata, Copou, Bucium-Paun, Sorogari, Repedea si Breazu, cu altitudini variind intre 40 de metri in Lunca Bahluiului si 400 de metri pe Dealul Paun si Dealul Repedea. Iasiul este unul dintre principalele centre culturale si educationale ale tarii, fiind locul unde a fost infiintata prima institutie universitara din Romania, Universitatea Alexandru Ioan Cuza. Pe langa aceasta, ca orice mare centru universitar, orasul mai dispune si de alte universitat, precum Universitatea Tehnica Gh. Asachi, Universitatea de Medicina si Farmacie Grigore T. Popa, Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Ion Ionescu de la Brad, Universitatea de Arte George Enescu, etc.
Localizare camere web. Destinatii NetCam Romania.

Iasi, Hotel Unirea Iasi, Hotel Unirea
Aceasta camera web ne ofera imagini live din orasul Iasi, situat in estul Romaniei. Imaginile ne ilustreaza hotelul Unirea, situat in zona centrala a orasului.
 
Iasi, Palatul Culturii Iasi, Palatul Culturii
Va invitam sa urmariti aceste imagini live transmise de camera web amplasata in zona Palatului Culturii din Municipiul Iasi, cel mai mare oras din regiunea Moldova, si unul din cele mai mari orase din tara.
 
DN 68 - Iasi, Valea Lupului DN 68 - Iasi, Valea Lupului
Va invitam sa vizualizati aceste imagini care ne ilustreaza reteaua de drumuri nationale care traverseaza judetul Iasi.
 
Iasi panorama Iasi panorama
Va invitam sa urmariti aceste imagini live transmise de camera web amplasata  pe Palatului Culturii din Municipiul Iasi, oferand o imagine panoramica a Iasului.
 Noutati si Evenimente
News Camere web recent introduse in sistem si camere web excluse din sistem. mai multe noutati ...
Bucuresti, Calea Victoriei Bucuresti, Calea Victoriei
Aceasta camera web este amplasata in Municipiul Bucuresti, zona Calea Victoriei.
Timisoara, Opera Romana Timisoara, Opera Romana
Acesta camera este amplasata in Piata Victoriei din Timisoara si vizualizeaza Opera Romana.
Craiova - Centru, Piata Mihai Viteazu Craiova - Centru, Piata Mihai Viteazu
Craiova este al doilea oraş, după Bucureşti, după numarul de construcţii vechi: biserici, case şi palate boiereşti sau alte construcţii laice.

More Cameras by Location ... Vizualizeaza mai multe camere NetCam Romania ...

Newsletter:

subscribe unsubscribe
Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos. Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos.
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Propeller
  • Google
  • Technorati
TravelCams va invita sa vizionati camere live din īntreaga lume si descoperiti cele mai atractive destinatii turistice


Fatal error: Call to undefined function session_register() in /home/netcam/public_html/templates/site/template_destinations.php on line 92