Localizare camere web NetCam Romania.

NetCam Romania va ofera libertatea de a vizita prin intermediul camerelor web locuri interesante, destinatii turistice situate pe teritoriul Romaniei.

Incarcare harta... Va rugam asteptati

Incarcare harta... Va rugam asteptati
Cauta in: Keyword [optional]  
 
 

Localizare camere web. Destinatii NetCam Romania.

Localizare camere web. Destinatii NetCam Romania.
Camere web din judetul Alba

Alba este un judeţ al României situat în Transilvania. Reşedinţa lui este municipiul Alba Iulia.

Se învecinează cu judeţul Cluj la nord, cu judeţul Bihor şi judeţul Arad la vest, cu judeţul Hunedoara la sud-vest, cu judeţul Vâlcea la sud, iar cu judeţul Sibiu şi judeţul Mureş în est.

Munţii Apuseni se află în vest şi nord-vest, fiind caracterizaţi printr-o structură geologică complexă cu resurse de minereuri neferoase (cupru, plumb, zinc) şi metale preţioase (aur, argint). Solul fertil al regiunii a determinat apariţia, încă din trecutul îndepărtat, a aşezărilor omeneşti. Valea Mureşului, cu afluenţii săi, Arieş, Sebeş, Cugir şi regiunile învecinate au constituit zone agricole favorabile creşterii animalelor, exploatării forestiere, îndeosebi agriculturii (cereale, legume şi fructe) şi viticulturii.

Localizare camere web. Destinatii NetCam Romania.
Alba Iulia Camere web din municipiul Alba Iulia
Alba Iulia este un municipiu, reşedinţa judeţului Alba. Judeţul Alba este situat în partea centrală a României, în zona de contact a Podişului Transilvaniei cu Munţii Apuseni şi Carpaţii Meridionali.
 
Camere web din municipiul Alba Iulia
Sebes Camere web din Sebes
Sebeş, mai demult Sebeşul Săsesc, Şebişul săsesc, Sebeş-Alba , este un oraş din judeţul Alba, Transilvania, România.
 
Camere web din Sebes
Blaj Camere web din municipiul Blaj
Blaj, municipiu în judeţul Alba, Transilvania, România. Cunoscut ca "Mica Romă". Are o populaţie de 20.758 locuitori. Este centrul cultural al românilor greco-catolici. Din punct de vedere istoric, Blajul a jucat un rol important în procesul de formare a conştiinţei naţionale a românilor.
 
Camere web din municipiul Blaj
Arieseni Camere web live webcams din localitatea Arieseni
Arieseni este o comuna situata in nord vestul judetului Alba. Este o localitate montana, fiind asezata in muntii Apuseni, in subdiviziunea muntilor Bihorului. Localitatea este de asemenea si o excelenta statiune montana atractiva mai ales in sezonul geros, unde turistii au posibilitatea de a practica schiatul pe partiile amenajate si neamenajate de aici, intr-o ambianta placuta creata de oamenii primitori din zona.
 
Camere web live webcams din localitatea Arieseni
Campeni Camere web live webcams din judetul Alba
Orasul Campeni este situat in Judetul Alba si are o populatie in jur de 9.000 locuitori. Este situat in Muntii Apuseni, depresiunea Campeni si ii sunt subordonate nu mai putin de 21 de localitati. Este o zona des tranzitata de turisti mai ales pentru a cunoaste valorile si traditiile pastrate si bine conservate din Tara Motilor, precum si pentru frumusetea uluitoare a peisajelor si a locurilor din jur, acesta fiind amplasat intr-o zona bogata in minunatii ce tin de cadrul natural, mai ales de peisajele oferite de pajistile si crestele Muntilor Apuseni.
 
Camere web live webcams din judetul Alba
Rosia Montana Camere web live din Rosia Montana
Rosia Montana este o localitate montana miniera din judetul Alba, situata pe valea raului Rosia. Aceasta este foarte cunoscuta datorita minereurilor auro-argentifere ce se gasesc in perimetrul localitatii.
 
Camere web live din Rosia Montana
Noutati si Evenimente
News Camere web recent introduse in sistem si camere web excluse din sistem. mai multe noutati ...
Municipiul Resita, Centru Municipiul Resita, Centru

Acesta camera este amplasata in centrul Municipiului Resita. Reşiţa a fost considerat mult timp ca fiind al doilea centru siderurgic al României.

Timisoara, Opera Romana Timisoara, Opera Romana
Acesta camera este amplasata in Piata Victoriei din Timisoara si vizualizeaza Opera Romana.
Nadlac, Drumul National 7 Nadlac, Drumul National 7
Va invitam sa urmariti ceste imagini oferite de camera web amplasata in orasul Nadlac, situat in judetul Arad, pe raul Mures, la granita dintre Romania si Ungaria.

More Cameras by Location ... Vizualizeaza mai multe camere NetCam Romania ...

Newsletter:

subscribe unsubscribe
Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos. Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos.
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Propeller
  • Google
  • Technorati
TravelCams va invita sa vizionati camere live din īntreaga lume si descoperiti cele mai atractive destinatii turistice