Localizare camere web NetCam Romania.

NetCam Romania va ofera libertatea de a vizita prin intermediul camerelor web locuri interesante, destinatii turistice situate pe teritoriul Romaniei.

Incarcare harta... Va rugam asteptati

Incarcare harta... Va rugam asteptati
Cauta in: Keyword [optional]  
 
 

Localizare camere web. Destinatii NetCam Romania.

Localizare camere web. Destinatii NetCam Romania.
Camere web live din judetul Bihor

Judetul are suprafata de 7,544 kilometrii patrati.Bihorul cuprinde toate trei trepte clasice de relief si anume campia,dealul si muntele.Altitudinea maxima este varful Budeasa, care atinge inaltimea de 1790 de km. Conform recensamantului din anul 2002. Bihorul are o populatie de 600.223 de oameni, avand o densitae de 79,56 persoane pe kilometru patrat. Stema judetului a fost adoptata prin Hotararea Guveernului nr. 684 din data de 30 septembrie 1998 si publicata in 15 octombrie 1998.

Stema judetului se compune duntr-un scut impartit in patru "camarute". In prima, pe fond rosu , se afla un turn zidit, de culoare neagra, dotat cu o fereastra si o poarta de argint. In al doilea, pe un fond albastru, se afla 5 spice de grau legate printr-o panglica. In al treilea, pe fond albastru, se afla un ciorchine de strugure cu o frunza de vita de vie, ambele fiind de argint. In al patrulea, pe fond rosu, se afla se afla un act domnesc rasucit la ambele capete si prins cu snur rasucit.

Localizare camere web. Destinatii NetCam Romania.
Oradea Camere web live webcam din municipiul Oradea
Situat la numai 13 km de graniţa de vest a României, municipiul Oradea, reşedinţa administrativă a judeţului Bihor, ocupă o poziţie central-europeană privilegiată, constituind un important nod de comunicaţii, aflat la distanţa sensibil egală de capitalele regiunii: Bucureşti (651km), Viena (518km), Budapesta (248km), Praga (676km).
 
Camere web live webcam din municipiul Oradea
Salonta Camere web live, webcams din municipiul Salonta
Municipiul Salonta este situat în partea de vest a României, în sud-vestul judeţului Bihor. Municipiul Salonta, al doilea ca număr de locuitori din judeţul Bihor după municipiul Oradea, este aşezat în extremitatea vestică a ţării, lângă graniţa cu Ungaria.
 
Camere web live, webcams din municipiul Salonta
Beius Camere web live webcams din judetul Bihor
Orasul Beius este situat partea estica a judetului Bihor, in regiunea geografica Depresiunea Bihor, la poalele Muntilor Apuseni. Este unul din orasele mici ale Romaniei, cu o populatie de numai 10.000 de locuitori. Orasul este situat pe raul Crisul Negru.
 
Camere web live webcams din judetul Bihor
Noutati si Evenimente
News Camere web recent introduse in sistem si camere web excluse din sistem. mai multe noutati ...
Timisoara, Opera Romana Timisoara, Opera Romana
Acesta camera este amplasata in Piata Victoriei din Timisoara si vizualizeaza Opera Romana.
Nadlac, Drumul National 7 Nadlac, Drumul National 7
Va invitam sa urmariti ceste imagini oferite de camera web amplasata in orasul Nadlac, situat in judetul Arad, pe raul Mures, la granita dintre Romania si Ungaria.
Municipiul Resita, Centru Municipiul Resita, Centru

Acesta camera este amplasata in centrul Municipiului Resita. Reşiţa a fost considerat mult timp ca fiind al doilea centru siderurgic al României.


More Cameras by Location ... Vizualizeaza mai multe camere NetCam Romania ...

Newsletter:

subscribe unsubscribe
Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos. Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos.
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Propeller
  • Google
  • Technorati
TravelCams va invita sa vizionati camere live din īntreaga lume si descoperiti cele mai atractive destinatii turistice