Localizare camere web NetCam Romania.

NetCam Romania va ofera libertatea de a vizita prin intermediul camerelor web locuri interesante, destinatii turistice situate pe teritoriul Romaniei.

Incarcare harta... Va rugam asteptati

Incarcare harta... Va rugam asteptati
Cauta in: Keyword [optional]  
 
 

Localizare camere web. Destinatii NetCam Romania.

Localizare camere web. Destinatii NetCam Romania.
Camere web live din judetul Braila
Fiind situat in partea estica a tarii, judetul Braila dispune de conditii naturale si antropice foarte propice pentru dezvoltarea economica. Prezinta avantaje atat prin relieful sau, care este unul de campie, cu soluri fertile, unde se practica agricultura extensiva, fiind bogata si in resurse de apa, prin raurile care ii strabat teritoriul, cat si prin pozitionarea sa aproape de capitala si de malul marii, ceea ce ii confera un statut privilegiat in activitatile comerciale de transporturi ale marfurilor. Cele mai importante rauri care strabat teritoriul judetului Braila sunt Dunarea, Siretul, Buzaul si Calmatuiul. In Judet se gasesc 3 mari rezervtii naturale protejate: Rezervatia naturala Lacul Jirlau, Padurea Camenita si Partul Natural Balta Mica a Brailei.
Localizare camere web. Destinatii NetCam Romania.
Braila Camere web live din judetul Braila
Municipiul Braila este resedinta judetului cu acelasi nume si are o populatie de aproximativ 210.000 locuitori. Orasul este un important port la Dunare si are o economie dezvoltata datorita localizarii sale care ii faciliteaza activitatea in sectoarele profitabile cum sunt agricultura si turismul.
 
Camere web live din judetul Braila
Noutati si Evenimente
News Camere web recent introduse in sistem si camere web excluse din sistem. mai multe noutati ...
Malini, partie de schi Malini, partie de schi
Va invitam sa vizualizati aceste imagini live din comuna Malini situata in judetul Suceava, pe cursul raului Suha Mare. Camera web de aici ne ilustreaza partia de schi excelenta pentru cei care doresc sa-si petreaca un weekend sau o vacanta la munte.
Craiova - Centru, Piata Mihai Viteazu Craiova - Centru, Piata Mihai Viteazu
Craiova este al doilea oraş, după Bucureşti, după numarul de construcţii vechi: biserici, case şi palate boiereşti sau alte construcţii laice.
Slanic Moldova Slanic Moldova
Aceasta camera web este amplasata in orasul Slanic Moldova din judetul Bacau. Orasul este situat intr-o zona depresionara acoperita de paduri de conifere si foioase.

More Cameras by Location ... Vizualizeaza mai multe camere NetCam Romania ...

Newsletter:

subscribe unsubscribe
Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos. Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos.
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Propeller
  • Google
  • Technorati
TravelCams va invita sa vizionati camere live din īntreaga lume si descoperiti cele mai atractive destinatii turistice