Localizare camere web NetCam Romania.

NetCam Romania va ofera libertatea de a vizita prin intermediul camerelor web locuri interesante, destinatii turistice situate pe teritoriul Romaniei.

Incarcare harta... Va rugam asteptati

Incarcare harta... Va rugam asteptati
Cauta in: Keyword [optional]  
 
 

Localizare camere web. Destinatii NetCam Romania.

Localizare camere web. Destinatii NetCam Romania.
Camere web live din judetul Caras-Severin

Din punct de vedere geografic,in judetul Caras-Severin se afla toate treptele clasice,predominand relieful muntos care ocupa 65% din teritoriu,fiind reprezentat de catre Munntii Banatului,Muntii Tarcu,Muntii Godeanu,Muntii Cernei.Din aceasta pricina,el poate fi considerat un judet muntos.Relieful muntos creste in inaltime de la vest spre est,culminand Muntii Godeanu,cu inaltimile de 1600-2200 m,ridicandu-se mult asupra partii sudice unde se afla Muntii Poiana Rusca si Muntii Semenic.Spre vest se intind Dealurile Oravitei,ale Doclinului si ale Sacosului-Zagujeni,precum si o portiune restransa a Campiei Timisului.Cea mai mica altitudine este de 76 m,aflandu-se in zona localitatii Drencova,iar maximul este de 2291 m inregistrat in varful Gugu di muntii Godeanu.

Clima este de tip continental-moderat cu anumite influente submediteraneene.Temperatura medie este de 10-11 grade Celsius in zona de campie si 4-9 grade Celsius in zona de munte.

Judetul Caras-Severin este marginita de judetul Timis in nord si nord-vest,Hunedoarasi si Gorj in est si Serbia in partea de sud,sud-estica.

Localizare camere web. Destinatii NetCam Romania.
Caransebes Camere web live din Caransebes
Caransebes este un municipiu din judetul Caras-Severin, Banat, Romania.Municipiul Caransebes este situat in sud-vestul Romaniei,fiind a doua localitate ca marime in judetul Caras-Severin, fiind situat aproximativ intre confluenta Bistrei si a Sebesului cu Timisul, avand o inaltime medie de 280 m.
 
Camere web live din Caransebes
Resita Camere web live din Resita
Reşiţa a fost considerat mult timp ca fiind al doilea centru siderurgic al României. Industria siderurgică în fontă, oţel, laminate, a construcţiilor de maşini (electrice şi diesel, utilaj petrolier, siderurgic şi chimic, material rulant), chimică (chimizarea lemnului, cocs).
 
Camere web live din Resita
Poiana Marului Camere web live din Poiana Marului

Poiana Marului este o statiune turistica situata in apropierea barajului si a lacului de acumulare din apropierea comunei Maru.

 
Camere web live din Poiana Marului
Muntele Mic Camere web de la Muntele Mic
Muntele Mic este un masiv muntos ce face parte din unitatea geografica a Muntilor Tarcu din Carpatii Meridionali. Altitudinea maxima in Masivul Muntele Mic se afla in Varful Muntele Mic, la 1802 metri. Cele mai cunoscute statiuni montane din acest masiv sunt statiunea Poiana Marului si statiunea Muntele Mic.
 
Camere web de la Muntele Mic
Valiug Camere web din Valiug
Localitatea Valiug se afla in judetul Caras Severin si este situata la 30 de kilometri de resedinta judetului, Resita. Este plasata la o altitudine de 550 metri pe raul Barzava, la poalele Muntilor Semenic.
 
Camere web din Valiug
Semenic Camere web din Semenic
Muntii Semenic sunt situati in grupa Muntilor Banat din Carpatii Occidentali si au cea mai mare altitudine in varful Piatra Goznei la 1447 de metri. Cea mai importanta statiune turistica din aceasta zona este statiunea Semenic aflata la peste 1400 metri altitudine.
 
Camere web din Semenic
Tirnova Camere web live din Tirnova
Tirnova este o comuna din judetul Caras-Severin. Aceasta comuna este situata in regiunea Banat, in  sud-vestul Romaniei.Primele atestari documentare ale satului apar in anul 1495.
 
Camere web live din Tirnova
Noutati si Evenimente
News Camere web recent introduse in sistem si camere web excluse din sistem. mai multe noutati ...
Malini, partie de schi Malini, partie de schi
Va invitam sa vizualizati aceste imagini live din comuna Malini situata in judetul Suceava, pe cursul raului Suha Mare. Camera web de aici ne ilustreaza partia de schi excelenta pentru cei care doresc sa-si petreaca un weekend sau o vacanta la munte.
Feleacu, Partie de schi Feleacu, Partie de schi
Aceasta camera este amplasata pe dealul Feleacului in localitatea cu acelasi nume si ne ofera imagini impresionante cu partia de schi amenajata in zona. Feleacul este un sat din judetul Cluj, situat la o altitudine de 711 metri.
Slanic Moldova Slanic Moldova
Aceasta camera web este amplasata in orasul Slanic Moldova din judetul Bacau. Orasul este situat intr-o zona depresionara acoperita de paduri de conifere si foioase.

More Cameras by Location ... Vizualizeaza mai multe camere NetCam Romania ...

Newsletter:

subscribe unsubscribe
Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos. Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos.
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Propeller
  • Google
  • Technorati
TravelCams va invita sa vizionati camere live din īntreaga lume si descoperiti cele mai atractive destinatii turistice