Localizare camere web NetCam Romania.

NetCam Romania va ofera libertatea de a vizita prin intermediul camerelor web locuri interesante, destinatii turistice situate pe teritoriul Romaniei.

Incarcare harta... Va rugam asteptati

Incarcare harta... Va rugam asteptati
Cauta in: Keyword [optional]  
 
 

Localizare camere web. Destinatii NetCam Romania.

Localizare camere web. Destinatii NetCam Romania.
Camere web live din orasul Lugoj
Lugojul a fost atestat documentar la sfarsitul secolului al XIII-lea si era o asezare puternic fortificata ce avea un rol mult mai important decat il are actuala asezare. Asezat pe de o parte si de alta a raului Timis, de care este strabatut pe o distanta de 4 kilometri, orasul este situat in zona de campie a Banatului, in estul judetului Timis si este strabatut de doua artere de transport principale, Drumul European 70 si calea feroviara Timisoara Bucuresti. Este de asemenea inclus si in proiectul autostrazii Nadlac-Sibiu, dispunand de altfel de o centura ocolitoare care va face legatura intre tronsoanele autostrazii. Lugojul are o importanta functie culturala si istorica, fiind unul din marile centre de miscare culturala din Transilvania si Banat, avand un rol important si in dezvoltarea invatamantului. Ca obiective turistice principale aflate in oras putem mentiona: Hanul Postei, Biserica Franciscana, Catedrala Greco-Catolica, Ansamblul arhitectural ce compune orasul vechi de astazi, Casa memorlala a compozitorului Ion Vidu, Teatrul Vechi, etc.
Localizare camere web. Destinatii NetCam Romania.

Lugoj centru Lugoj centru
Acesta camera este amplasata intr-o zona centrala din municipiul Lugoj si ofera o vedere deosebita asupra podului peste raul Timis.
 
Lugoj, Piaţa Iosif Constantin Drăgan Lugoj, Piaţa Iosif Constantin Drăgan
Acesta camera este amplasata intr-o zona centrala din municipiul Lugoj si ofera o vedere Pieţei Iosif Constantin Drăgan.
 Noutati si Evenimente
News Camere web recent introduse in sistem si camere web excluse din sistem. mai multe noutati ...
Bucuresti, Calea Victoriei Bucuresti, Calea Victoriei
Aceasta camera web este amplasata in Municipiul Bucuresti, zona Calea Victoriei.
Olimp, plaja-faleza Olimp, plaja-faleza
Urmariti aceste imagini superbe de pe faleza statiunii Olimp, de pe litoralul Marii Negre din judetul Constanta.
Eforie Nord, plaja Eforie Nord, plaja
Aceasta camera web ne ofera imagini din statiunea Eforie Nord situata pe malul Marii Negre in Judetul Constanta. Imaginile ne ofera o ilustrare a frumoasei plaje aflate in zona.

More Cameras by Location ... Vizualizeaza mai multe camere NetCam Romania ...

Newsletter:

subscribe unsubscribe
Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos. Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos.
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Propeller
  • Google
  • Technorati
TravelCams va invita sa vizionati camere live din īntreaga lume si descoperiti cele mai atractive destinatii turistice