Localizare camere web NetCam Romania.

NetCam Romania va ofera libertatea de a vizita prin intermediul camerelor web locuri interesante, destinatii turistice situate pe teritoriul Romaniei.

Incarcare harta... Va rugam asteptati

Incarcare harta... Va rugam asteptati
Cauta in: Keyword [optional]  
 
 

Localizare camere web. Destinatii NetCam Romania.

Localizare camere web. Destinatii NetCam Romania.
Camere web live webcams din judetul Alba
Despre Campeni putem spune ca este o oaza de istorie a neamului romanesc, care a dat tarii mari personalitati marcante ale trecutului, personalitati care desi nu erau mari conducatori de regat au reusit sa ramana pe veci in inimile noastre pentru actele de vitejie pe care le-au facut, cum sunt marii eroi Horea, Closca si Crisan, care au condus rascoala pentru drepturi sociale de la 1784-1785, dar si marele Avram Iancu, care prin actele sale intreprinse la revolutia de la 1848 a condus la obtinerea libertatii sociale si nationale a romanilor. Avand un trecut atat de bogat, orasul dispune si de numeroase vestigii si monumente care atesta acest lucru, incluzand Muzeul Avram Iancu, Muzeul Beciu lui Horea, Statuia lui Avram Iancu, care sunt motive de mandrie pentru comunitatea de aici. De asemenea, pe langa istoria si cultura sa de nepretuit, Campeniul dispune si de un cadru natural impresiunant, fiind situat in centrul Tarii Motilor pe Valea Ariesului si inconjurat de masivele impresionante din Muntii Apuseni. Cele mai cunoscute monumente ale naturii din zona sunt: Dealul cu Melci, Pietrele Detunatei, Rapa Rosie, Sesul Craiului, Negreileasa, etc.
Localizare camere web. Destinatii NetCam Romania.

Campeni, Valea Ariesului Campeni, Valea Ariesului
Aceasta camera este ilustreaza imagini impresionante de pe Valea Ariesului, din apropierea orasului Campeni, situat in judetul Alba, in regiunea istorica numita Tara Motilor.
 Noutati si Evenimente
News Camere web recent introduse in sistem si camere web excluse din sistem. mai multe noutati ...
Rāşnov, Cetatea Rāşnov Rāşnov, Cetatea Rāşnov
Vizualizati imagini live preluate de camera web amplasata la  Cetatea Rasnov. Cetatea Râşnov este o cetate ţărănească veche din oraşul Râşnov
Cheile Gradistei Panorama Cheile Gradistei Panorama
Aceasta camera surprinde imagini panoramice din complexul turistic Cheile Gradistei din masivul Ciucas din Carpatii Curburii,judetul Brasov.
Bucuresti, Calea Victoriei Bucuresti, Calea Victoriei
Aceasta camera web este amplasata in Municipiul Bucuresti, zona Calea Victoriei.

More Cameras by Location ... Vizualizeaza mai multe camere NetCam Romania ...

Newsletter:

subscribe unsubscribe
Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos. Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos.
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Propeller
  • Google
  • Technorati
TravelCams va invita sa vizionati camere live din īntreaga lume si descoperiti cele mai atractive destinatii turistice