Localizare camere web NetCam Romania.

NetCam Romania va ofera libertatea de a vizita prin intermediul camerelor web locuri interesante, destinatii turistice situate pe teritoriul Romaniei.

Incarcare harta... Va rugam asteptati

Incarcare harta... Va rugam asteptati
Cauta in: Keyword [optional]  
 
 

Localizare camere web. Destinatii NetCam Romania.

Localizare camere web. Destinatii NetCam Romania.
Camere web live webcams din judetul Arad
Orasul Lipova are o istorie destul de timpurie, asezarea fiind atestata documentar inca din anul 1314 cu numele de castellanus de Lypua, care insufla caracterul de asezare fortificata exsistenta la acea vreme. In evul mediu orasul a fost pe rand sub jurisdictia otomanilor apoi sub cea a habsburgilor, aceste stapaniri punandu-si puternic amprenta asupra modului de viata si a obiceiurilor si traditiilor comunitatilor din zona. Fiind pozitionat intr-o zona cu un cadru natural de o frumusete incantatoare, unde Muresul intra in Campia Aradului la contactul Muntilor Zarandului cu Dealurile Lipovei, orasul are potentialul de a imbina frumusetea plaiurilor banateano-crisene cu peisajul antropic care atesta trecutul glorios al stramosilor nostrii ce au locuit odinioara aici. Cele mai atractive puncte din zona sunt: Cetatea Soimos, Manastirea Maria Radna, Biserica Ortodoxa Adormirea Maicii Domnului, Muzeul Orasenesc Lipova, Bazarul Turcesc, Statiunea balneo-climaterica Lipova.
Localizare camere web. Destinatii NetCam Romania.

Lipova Lipova
Aceasta camera este amplasata in Lipova, si ne ofera imagini panormice incantatoare cu orasul situat in judetul Arad, pe raul Mures, la granita dintre Banat si Crisana.
 Noutati si Evenimente
News Camere web recent introduse in sistem si camere web excluse din sistem. mai multe noutati ...
Timisoara, Opera Romana Timisoara, Opera Romana
Acesta camera este amplasata in Piata Victoriei din Timisoara si vizualizeaza Opera Romana.
Craiova - Centru, Piata Mihai Viteazu Craiova - Centru, Piata Mihai Viteazu
Craiova este al doilea oraş, după Bucureşti, după numarul de construcţii vechi: biserici, case şi palate boiereşti sau alte construcţii laice.
Cavnic, Partie schi Roata 2 Cavnic, Partie schi Roata 2
Va invitam sa urmariti imagini spectaculoase din statiunea montana din localitatea Cavnic, judetul Maramures. Camera ne ofera imagini inedite cu partia de schi Roata amenajata in zona.

More Cameras by Location ... Vizualizeaza mai multe camere NetCam Romania ...

Newsletter:

subscribe unsubscribe
Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos. Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos.
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Propeller
  • Google
  • Technorati
TravelCams va invita sa vizionati camere live din īntreaga lume si descoperiti cele mai atractive destinatii turistice