Localizare camere web NetCam Romania.

NetCam Romania va ofera libertatea de a vizita prin intermediul camerelor web locuri interesante, destinatii turistice situate pe teritoriul Romaniei.

Incarcare harta... Va rugam asteptati

Incarcare harta... Va rugam asteptati
Cauta in: Keyword [optional]  
 
 

Localizare camere web. Destinatii NetCam Romania.

Localizare camere web. Destinatii NetCam Romania.
Camere web live webcams din judetul Arad
Putem spune ca Nadlacul are o istorie destul de bogata si de zbiciumata. Vestigiile si descoperirile arheologice au demonstrat ca localitatea a fost locuita inca depe vremea dacilor si romanilor, dar primele atestari documentare apar in secolele 13-14. In evul mediu, cat timp a fost sub stapanirea domnilor romani, Nadlacul a avut o evolutie infloritoare fiind construita aici o cetate si un castel, care au fost apoi distruse in timpul stapanirii otomane. Dupa eliberarea banatului de sub stapanire otomana, Nadlacul incepe o noua etapa de dezvoltare si este ridicat la rang de comuna urbana. In Nadlac majoritatea este reprezentata de cetatenii de etnie slovaca, avand o pondere de peste 47%, acest lucru ajutand la dezvoltarea turismului, orasul fiind vizitati de multi slovaci care isi arata interesul fata de modul de viata al confratilor sai din romania. De asemenea atractivitatea orasului este pusa in evidenta si de caracterul sau multicultural, plurietnic si muticonfesional.
Localizare camere web. Destinatii NetCam Romania.

Nadlac, Drumul National 7 Nadlac, Drumul National 7
Va invitam sa urmariti ceste imagini oferite de camera web amplasata in orasul Nadlac, situat in judetul Arad, pe raul Mures, la granita dintre Romania si Ungaria.
 Noutati si Evenimente
News Camere web recent introduse in sistem si camere web excluse din sistem. mai multe noutati ...
Malini, partie de schi Malini, partie de schi
Va invitam sa vizualizati aceste imagini live din comuna Malini situata in judetul Suceava, pe cursul raului Suha Mare. Camera web de aici ne ilustreaza partia de schi excelenta pentru cei care doresc sa-si petreaca un weekend sau o vacanta la munte.
Craiova - Centru, Piata Mihai Viteazu Craiova - Centru, Piata Mihai Viteazu
Craiova este al doilea oraş, după Bucureşti, după numarul de construcţii vechi: biserici, case şi palate boiereşti sau alte construcţii laice.
Slanic Moldova Slanic Moldova
Aceasta camera web este amplasata in orasul Slanic Moldova din judetul Bacau. Orasul este situat intr-o zona depresionara acoperita de paduri de conifere si foioase.

More Cameras by Location ... Vizualizeaza mai multe camere NetCam Romania ...

Newsletter:

subscribe unsubscribe
Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos. Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos.
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Propeller
  • Google
  • Technorati
TravelCams va invita sa vizionati camere live din īntreaga lume si descoperiti cele mai atractive destinatii turistice