Localizare camere web NetCam Romania.

NetCam Romania va ofera libertatea de a vizita prin intermediul camerelor web locuri interesante, destinatii turistice situate pe teritoriul Romaniei.

Incarcare harta... Va rugam asteptati

Incarcare harta... Va rugam asteptati
Cauta in: Keyword [optional]  
 
 

Localizare camere web. Destinatii NetCam Romania.

Localizare camere web. Destinatii NetCam Romania.
Camere web din Ranca
Despre Ranca nu se poate spune ca este o localitate propriu zisa, nici ca face parte din vreo localitate din apropiere, ci pur si simplu este o statiune montana situata in judetul Gorj, la o altitudine de 1.600 metri, la poalele varfului Papusa din Muntii Novaciului, Masivul Parang. Este situata foarte aproape de soseaua Transalpina, care este cea mai inalta sosea din tara. Administratorii statiunii sunt primariile din localitatile invecinate, si anume Baia de Fier si Novaci. Statiunea Ranca are un potential turistic foarte dezvoltat, anual turistii venind aici pentru a-si petrece cateva zile la munte, fie pentru recreere, in zilele calduroase de vara, fie pentru a practica sporturi de iarna pe cele doua partii de schi amenajate special pentru schiori si nu numai.
Localizare camere web. Destinatii NetCam Romania.

Ranca, Telescaun Ranca, Telescaun
Va invitam sa urmariti aceste imagini superbe surprinse de camera web amplasata in statiunea montana Ranca din judetul Gorj. Imaginile ne ilustreaza o panorama incantatoare in care putem admira telescaunul si partia de ski.
 Noutati si Evenimente
News Camere web recent introduse in sistem si camere web excluse din sistem. mai multe noutati ...
Timisoara, Opera Romana Timisoara, Opera Romana
Acesta camera este amplasata in Piata Victoriei din Timisoara si vizualizeaza Opera Romana.
Slanic Moldova Slanic Moldova
Aceasta camera web este amplasata in orasul Slanic Moldova din judetul Bacau. Orasul este situat intr-o zona depresionara acoperita de paduri de conifere si foioase.
Cheile Gradistei Panorama Cheile Gradistei Panorama
Aceasta camera surprinde imagini panoramice din complexul turistic Cheile Gradistei din masivul Ciucas din Carpatii Curburii,judetul Brasov.

More Cameras by Location ... Vizualizeaza mai multe camere NetCam Romania ...

Newsletter:

subscribe unsubscribe
Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos. Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos.
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Propeller
  • Google
  • Technorati
TravelCams va invita sa vizionati camere live din īntreaga lume si descoperiti cele mai atractive destinatii turistice